› 
 › 
14.03.2017

250 bin kadın Pudra'da buluştuk!

Pudra'da 250 bin kadın olduk! Türkiye'nin farklı şehirlerinde yaşayan 250 bin kadın Pudra'da hayatı paylaşıyoruz. Hadi sen de aramıza katıl.

Bütün kızlar toplandık. Birlikte gülüyor, sohbet ediyor ve hayatlarımızı paylaşıyoruz. Nasıl mı? Pudra'da buluştuk, Pudra'landık. Türkiye'nin farklı şehirlerinde, farklı hayatlar yaşayan 250 bin kadın Pudra'da toplandık.

250 bin kadın Pudra'da

Evliler, bekarlar, çocuğu olanlar, öğrenciler, memurlar, doktorlar, ev hanımları, terziler, aşçılar... Pudra'da rengarenk bir mozaik oluşturduk. Hepimiz birbirimizden farklıyız. Ama bir bütünü tamamlıyoruz. Her birimiz bu mozaiğin en özel parçalarıyız.

Peki biz Pudra'da neler yapıyoruz? 
Neler yapmıyoruz ki? Sabahları binlerce kadının, "günaydın"larıyla uyanıyoruz. Sımsıcak bir karşılamayla güne başlıyoruz. Yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi ailemiz olan Pudra Melekleri'yle paylaşıyoruz. Bu arada "Melek kim?" diye soracak olursanız, bizler kendimize "Melek" diyoruz. Çünkü Pudra'da kimse birbirinden farklı değil. Hepimiz özeliz.

Hiç bu kadar eşit olmamıştık. Belki de daha önce hiç bu kadar anlaşılmamıştık. Pudra'da kadın olmanın özel olduğunu, birlikte ne kadar güçlü olduğumuzun farkına vardık. 250 bin kadın, bir olduk. Sevinçlerimiz, umutlarımız, hüzünlerimiz ortak oldu. Birlikte ilklere imza attık, atmaya devam ediyoruz. Ailemiz her geçen gün daha da büyüyor. Seni de aramızda görmek çok güzel olur. 

Hadi Pudra dünyasına sen de katıl!
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER