› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.01.2016

Adele'in muhteşem değişimi

Çarpıcı ve güçlü sesiyle her dinlediğimizde büyülendiğimiz Adele'i yakın markajımıza aldık. Geçmişten günümüze yaşadığı değişim Pudra.com'da...

Adele, ilk albümünden bugüne kadar yaşadığı değişim ve her geçen gün daha da efsaneleşen şarkılarıyla bizleri büyülemeye devam ediyor. 

2008 yılında çıkardığı ilk albümünü 19 ile, Birleşik Krallık'taki listelere bir numaradan giriş yaptı. Yine aynı yıl BRIT Ödülleri'nde "Eleştirmenlerin Seçimi" ve BBC'nin "2008'in Sesi" ödülünü aldı. 2009 Grammy Ödülleri'nde En İyi Yeni Sanatçı ile En İyi Kadın Vokal Pop Performansı dallarında da ödülleri toplayan Adele, merdivenleri güçlü adımlarla çıktı. 2011'in başlarında çıkardığı 21 isimli albümüyle o kadar çok beğenildi ki, çıkış albümünden elde ettiği başarıyı geçti. Şarkıcı aynı zamanda Guinness Rekorlar Kitabı'na çok sayıda rekor ile giriş yaptı. Bunlar da yetmedi, bir klasik olan James Bond filmi için kolları sıvadı. Film için Skyfall adlı özel bir şarkı hazırladı. Şarkı resmi olarak tanıtıldıktan 10 saat sonra iTunes listelerinde bir numaraya yükseldi. Şimdi ise 5 yıl aradan sonra çıkardığı 25 adlı albümüyle yine rekordan rekora koşuyor. 

adele hello şarkısını söylerken




















"25" isimli albümünün ilk klibini Hello parçasına çekti. Listelere yeniden merhaba diyen şarkısı bir kez daha olay oldu. Her yerde Hello'yu dinledik, caps'lerine güldük ve farklı seslendirmelerini izledik. En son komedyen Jimmy Fallon, programında oyuncak müzik aletlerinden kurduğu orkestra ile Adele'e çıplak sesiyle şarkı söyletti. Tahmin ettiğiniz gibi bu klipte haftalarca paylaşılma rekorları kırdı.

adele-joins-james-corden-for-carpool-karaoke




















Aşk şarkılarının büyülü sesi bu kez The Late Late Show with James Corden'ın programı için arabada şehir turuna çıktı. Kendi şarkısını söylemeye başlayarak çıktıkları yolda Nicki Minaj'a ait bir şarkıyı seslendirdi. Hepimizi şaşırtmayı başardı. Sempatik tavırları, kahkahaları ve doğallığı ile bir kez daha sevgimizi kazandı.

adele-sac-modeli
Şimdi geçmişe baktığımızda verdiği kilolar ve değişen saç modeliyle daha olgun bir kadın var
karşımızda. Cambridge düşesi Kate Middleton ve Emma Watson’dan sonra, Adele yeni bob saç modeliyle en az müzikte olduğu kadar güzellik trendlerini de etkilemekte kararlı. Gelin onun değişimine birlikte göz atalım. Bakalım siz de bizimle aynı fikirde misiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2