› 
 › 
Pudra.com 28.03.2012

Ali Sunal, Gökçe Bahadır'la ayrılık nedenini açıkladı

Ali Sunal, Gökçe Bahadır'la sadece altı ay süren evliliklerinin ardından boşanmalarının, "Serserilik, çapkınlık, dizi tutmadı bunalıma girdiler" gibi bir nedeni olmadığını söyledi ve gerçek ayrılık nedenini açıkladı.

Ali Sunal, Gökçe Bahadır'la ayrılma nedenlerini açıkladı. "Birtakım sebepler var ama uyuşmazlık, anlaşmazlık, evliliği yürütememe gibi son derece normal sebepler. Bunun dışında serserilik, çapkınlık, dizi tutmadı bunalıma girdiler, ayrıldılar gibi şeyler de yok. En azından benim bildiğim kadarıyla yok" dedi.

Ali Sunal, Gökçe Bahadır'la ayrılık nedenini açıkladı

Elele dergisi için Ayşe Arman'a röportaj veren Sunal, ayrılık sebebini neden açıklamadığı sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Mecbur muyum özel hayatımın detaylarını anlatmaya? Niye ya! Cevap verdiğin sürece de iş ucuzluyor. Konuştuğun sürece seni daha çok konuşturmak için uğraşıyorlar. Bir anda kendini reality şovlara konuk olan insan konumunda buluyorsun. Ben istemiyorum, ben sadece işimi yapmak istiyorum. Geri kalanında kimseyi ilgilendirmediğini düşünüyorum."

Ayşe Arman'ın reytinglerin düşmesi sonucu reklam olsun diye böyle bir ayrılık yaşadıkları iddialarını soru olarak yöneltmesi üzerine Sunal, itiraz etti ve gerekçesini şöyle açıkladı:

"Bu sene başlayan birçok dizi sona erdi. Çünkü geçen seneden gün birincileri belliydi, iddialı diziler başladı ama onların önüne geçemediler. Gökçe bir diziye başladı, dizi kalktı olabilir, ben başladım benimki de kalktı. '5'er Beşer' diye bir iş yaptım, ciddi anlamda sevildi, şimdi yeni kanalına geçiyor. Gökçe de 'Dedemin İnsanları'nı çekti. Pardon ama nerede başarısızız?"

Tüm bu ayrılık sebebi iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Sunal, uyuşmazlık, anlaşmazlık, evliliği yürütememe gibi son derece normal sebeplerden dolayı ayrıldıklarını söyledi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER