› 
 › 
ntvmsnbc 24.11.2011

Ali Taran'ın eski eşi vefat etti

Ali Taran'ın birkaç ay önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond, uzun süredir mücadele ettiği kansere dün akşam evinde yenik düştü.




Taran'ın bir süre önce boşandığı 54 yaşındaki eski eşi Selma Ann Desmond'un Levent'teki evinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

59 yaşındaki eşi Ali Taran’ın kendisinden boşandıktan 17 gün sonra 1 Temmuz’da 32 yaşındaki Ayşe Özyılmazel ile evlenmesi üzerine büyük şok yaşadığını söyleyen Desmond, bu olayın ardından vücudundaki kanser hücrelerinin arttığını açıklamıştı.



Taran'ın yeni ilişkisi hakkında konuşan Selma Ann Desmond, "Ali'ye de Ayşe'ye de mutluluklar diliyorum. Oğlumuz Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma bir tavsiyem var; sakın hasta olmasın. Benim geçirdiğim hastalığı geçirmesin" demişti.

Desmond, hastalığı döneminde eski eşinin ilaç paralarını ödemediğini iddia ederek şunları söylemişti:

"Şok geçiriyorum. İlaçlarım için gerekli parayı ödemiyor. Bu nasıl bir beladır. Ben iyileşmeye çalışıyorum, o beni hasta etmek için elinden geleni yaptı, yapmaya devam ediyor. İlaçlar olmadan nasıl iyileşeceğim? Yıllar önce hediye edilmiş mallarım var. Kendisinin de birden fazla malı vardır. Mahkeme kararıyla her türlü ilaç giderlerimi ödemekle sorumlu. Bu tavrı alarak benim ölmemi istediğini düşünüyorum. İtirazı olan var mı? Sessiz kalmak, alttan almak, artık salaklık derecesine giriyor.”


Selma Ann Desmond'a Allah'tan rahmet diliyoruz...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER