› 
 › 
Pudra.com 20.09.2011

Altın Koza bugün başlıyor

Altın Koza'nın ulusal yarışma bölümünde bugün "Kaybedenler Kulübü" ile "Memleket Meselesi" filmleri jüri karşısına çıkıyor. Altın Koza ödülleri, cumartesi akşamı yapılacak törenle sahiplerine verilecek.

Adana Altın Koza Film Festivali’nin, 14 filmin yarıştığı "ulusal yarışma" programı bugün başlıyor. Yarışmada bugün, vizyona girdiğinde beğeni toplayan, Tolga Örnek'in yönettiği "Kaybedenler Kulübü ve İsa yıldız ile Murat Onbul'un yönettiği "Memleket Meselesi" filmleri jüri karşısına çıkıyor.

Altın Koza bugün başlıyor

Bu iki filmin ardından yarından itibaren ise merakla beklenen filmler seyirci karşısına çıkacak. Yarın, Burak Cem Arlıel’in yönettiği "Türk Pasaportu", Muzaffer Özdemir’in "Yurt", Ruhi Karadağ’ın "Simurg" ve Mustafa Nuri’nin "Vücut" isimli filmleri gösterilecek.

Yarın akşam ayrıca bu yılki Cannes Film Festivali’nde "Jüri Büyük Ödülü" kazanan Nuri Bilge Ceylan’ın "Bir Zamanlar Anadolu’da" adlı filminin de Türkiye prömiyeri gerçekleştirilecek. Film cuma günü tüm Türkiye’de vizyona giriyor.

Altın Koza'nın "ulusal yarışma" bölümünde perşembe günü, Erdoğan Kar’ın "Kadife-Büyük Ana", Ali Özgentürk’ün "Beni Sev", Caner Erzincan’ın "Mar" ve "Sonbahar" ile Altın Koza ödülü kazanan Özcan Alper’in son filmi "Gelecek Uzun Sürer" gösterilecek.

Galaların son gününde ise A. Haluk Ünal’ın "Saklı Hayatlar", Onur Ünlü’nin "Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikâyesi", Cemil Ağacıkoğlu’nun "Eylül" ve Serkan Acar’ın "Aşk ve Devrim" filmleri gösterilecek.

Altın Koza ödül töreni cumartesi akşamı düzenlenecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER