› 
 › 
Gazeteport 14.05.2013

Angelina Jolie 2 göğsünü de aldırmış

Angelina Jolie'den şaşırtan bir açıklama geldi. Güzel oyuncu, kanser riski taşıdığı için göğüslerini aldırdığını söyledi.

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Angelina Jolie, New York Times'a yazdığı makalede kısa bir süre önce göğüs kanseri riski nedeniyle mastektomi olduğunu açıkladı.

Angelina Jolie 2 göğsünü de aldırmış
Getty Images Turkey

Doktorların yüzde 87 oranında göğüs kanseri, yüzde 50 oranında ise yumurtalık kanseri riski taşıdığını söylemesi üzerine ameliyat olmaya karar verdiğini belirten Jolie, teşhisin 2 Şubat'ta konulduğunu, iki hafta içinde ameliyat masasına yattığını söyledi.

"Tıbbi Tercihim" adlı makalesinde annesinin yaklaşık 10 yıl kanserle mücadele ettikten sonra 56 yaşında öldüğünü hatırlatan Jolie, "Bu, hiç de kolay bir karar değildi. Ancak bir an önce eyleme geçerek kanser riskini minimum düzeye indirmek istedim." dedi.

Ameliyatın 8 saat sürdüğünü söyleyen ve en önemli sebebinin çocukları olduğunu belirten 37 yaşındaki güzel oyuncu Jolie, operasyondan sonra göğüslerine implant yerleştirildiğini açıkladı.

Eşi Brad Pitt'in süreç boyunca yanından hiç ayrılmadığını belirten Jolie, sözlerine şöyle devam etti: "Böylesi zor bir karar alırken eşim sürekli yanımdaydı. Ameliyatın kadınlığıma herhangi bir etkisi olacağına inanmıyorum. Bu yazının, okuyan tüm kadınlara yardımcı olmasını umuyorum. Ailesinde göğüs ya da yumurtalık kanseri olan tüm kadınlara, uzmanlardan bilgi almaları ve seçeneklerini değerlendirmeleri çağrısında bulunuyorum."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER