› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.10.2014

Angelina Jolie sarışın oldu

Angelina Jolie'nin eşi Brad Pitt ile birlikte rol aldığı yeni filmi "By the Sea"den ilk kareler gün yüzüne çıkmaya başladı. Angelina Jolie rolü için saçlarını sarıya boyattı.

Angelina Jolie'nin eşi Brad Pitt ile birlikte rol aldığı yeni filmi "By the Sea"nin çekimleri Malta'da yapılıyor. Çekimlerin magazin dünyasına sızan fotoğraflarında bizi en çok şaşırtan Jolie’nin sarı saçları oldu. Güzel yıldız, bal rengi saçlarıyla da muhteşem görünüyor.

Angelina Jolie sarışın oldu

angelina jolie brad pitt by the sea film sarisin set cekim

Aslında esmer olan Jolie’nin bu değişiminin sebebi tabii ki filmde canlandırdığı rolü. Angelina Jolie "By the Sea"de, eşiyle Fransa’da tatile çıkmış eski bir dansçıyı canlandırıyor. Malta’da çekilen filmin ilk görüntülerinde Jolie’nin omuz hizasında kesilmiş ve kabartılmış saçlarının 70’li yılların izlerini taşıdığını görüyoruz.

Angelina Jolie’nin yazıp yönettiği "By the Sea", Brangelina çifti için beyazperdeye heyecan verici bir dönüş niteliğinde. 2005 yılında (o zamanlar Pitt, Jennifer Aniston ile evliydi) komedi filmi "Mr. and Mrs. Smith"de tanışan çift, neredeyse 10 yıl aradan sonra yeniden bir işbirliğiyle karşımıza çıkıyor. 2015 yılında vizyona girecek "By the Sea" filmini biz de merakla bekliyoruz.


Etiket: an
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER