› 
 › 
Pudra.com 23.01.2012

Aşk... Cinsellik... Yine mi keder?

Bugün 17. doğum gününü kutlayan Uçan Süpürge, Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Gülsüm Depeli'nin "Aşk... Cinsellik... Yine mi keder?" söyleşisine herkesi bekliyor.

Bugün Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği'nin doğum günü.

Aşk... Cinsellik... Yine mi keder?

Kadın hakları mücadelesinde 17 yılı geride bırakan Uçan Süpürge, geçen yıl başlattığı yaz söyleşilerini bu yıl “Pazartesi Söyleşileri” adı altında sürdürüyor. 23 Ocak 2012'de (bugün) Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Gülsüm Depeli, "Aşk... Cinsellik... Yine mi keder?" başlığı altında katılımcılarla söyleşecek. Saat 18.00'de gerçekleşecek olan söyleşi, katılmak isteyen herkese açık.

Gülsüm Depeli kimdir?
1975 Tokat doğumlu olan Depeli, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu. Yüksek lisans ve doktora eğitimini aynı üniversitede tamamladı. Şu an Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışan DEpeli, Görsel Kültür, Kültürlerarası İletişim ve İletişim Etnografisi alanlarında dersler veriyor. Diğer ilgi alanları ise Görsel Antropoloji ve Gündelik Hayat Çalışmaları.

"Aşk... Cinsellik... Yine mi keder?" söyleşisi
Tarih: 23 Ocak 2012
Saat: 18.00
Yer: Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi Sanat Kafe
Adres: Kennedy Cad. No:4 Kavaklıdere /Ankara


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER