› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.09.2011

Avrasya Maratonu için kayıtlar devam ediyor

Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu bu yıl 16 Ekim Pazar günü yapılacak. Başvurular devam ediyor. Halk yürüyüşü için başvurular 100 bin kişi ile sınırlı. Geç kalmayın!

33. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu, bu yıl 16 Ekim 2011 Pazar günü yapılacak. Türkiye ve dünyadan önemli sporcuların katılacağı maraton spor severler için çok önemli. Avrasya Maratonu profesyonel yarışlar dışında halk koşusunda da 100 bin kişiyi ağırlayacak.

Avrasya Maratonu için kayıtlar devam ediyor

Kıtalararası İstanbul Avrasya maratonu dört farklı yarışa ev sahipliği yapıyor: 41 km'lik maraton 41 km, 15 km'lik yarı maraton, 8 km'lik koşu ve 8 km'lik çipli halk yürüyüşü.

Maraton ve koşular için son kayıt tarihi 30 Eylül 2011. Avrasya Maratonu'na kayıt yaptırabilmek için www.istanbulmarathon.org sitesindeki kayıt formunun doldurulması gerekiyor.

İstanbul Avrasya Maratonu Halk Yürüyüşü nerede başlıyor, nerede bitiyor?

Halk Yürüyüşü Parkuru Anadolu Yakası'nda, Altunizade Köprüsü altında başlıyor, Boğaziçi Köprüsü'nü geçtikten sonra Beşiktaş sapağından ayrılarak, Barbaros Bulvarı'ndan Beşiktaş'a iniyor ve sahil yolunu izleyerek İnönü Stadyumu önünde son buluyor.

Halk Yürüyüşü kayıtları 20 Eylül 2011'de başladı ama kayıtlar 100 bin kişiyi bulunca kapanacak.

Kayıt yaptırmak için aşağıda yazdığımız Spor A.Ş.'nin tesislerinde, meydanlarda ve metro istasyonlarında kurulan Avrasya Maratonu Kayıt Stantları'nda form doldurmanız yeterli.
Bilgi için Tel: 0212 453 30 50, avrasya@eforproduksiyon.com


Kayıt Noktaları
Avrupa Yakası
-Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü (Fatih)
-Fatih Spor Komplekesi
-Bakırköy Özgürlük Meydanı
-Eminönü İskele
-Cevahir AVM Önü
-Taksim Meydanı
-Aksaray Metro
-Beşiktaş Meydanı

Anadolu Yakası
-Kadıköy İskelesi Önü
-Üsküdar İskelesi
-Ümraniye Meydanı
-Maltepe Meydanı (Yürüyüş Yolu)

Yürüyüş Tarihi ve Saati:
Halk Yürüyüşü; 16 Ekim 2011 Pazar günü saat 09:30'da başlayacak.

Yürüyüş Sabahı Ulaşım:
Katılımcılar, 16 Ekim 2011 Pazar günü sabah, 07:00-08:00 saatleri arasında, Taksim Meydanı (HAVAŞ önü) ve Meciyeköy Meydanı'ndan (Büyükdere Cad. Mecidiyeköy Parkı karşısı) hareket edecek olan İETT otobüsleriyle Altunizade Köprüsü'ndeki start noktasına ulaşabilirler.

Zaman Sınırı:

Halk Yürüyüşü katılımcıları için zaman sınırı 3,5 saat.

Detaylı bilgi için: www.istanbulmarathon.org/tr sitesini inceleyebilirsiniz. Pudra.com olarak sporseverleri bu sıradışı yarışa katılmaya davet ediyoruz.

Konu ile ilgili diğer haberlerimiz:
Avrasya Maratonu'nda hem koşup hem de yardıma ihtiyacı olanlar için bağış toplamak için Adım Adım Organizasyonu ile ilgili haberimize de okuyun.
Adım Adım ile fark yaratın!
Başkaları için de bir şeyler yapmanın tam zamanı! Sadece koşarak tanımadığı binlerce insana destek olan Adım Adım organizasyonunun kurucu üyesi Itır Erhant Pudra.com için yazdı. Erhant'ın "Avrasya Maratonu'na katılıp sadece koşmayalım" çağrısına kulak verin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER