› 
 › 
06.11.2017

Ayşe Arman'dan kadınlara motivasyon

Dijital Topuklar 2017 etkinliğinde "Biz kadınız, gerçekten her şeyi yapabiliriz" diyen Ayşe Arman'ın kadınlara motivasyon olacak açıklamaları Pudra.com'da.

1 Kasım 2017'de gerçekleşen "Dijital Topuklar" etkinliğinde Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ayşe Arman da vardı. Her zaman kadın hakları savunucusu olan, özellikle kadın gücüne inanan ve kadınların önderliğinde gerçekleştirilen etkinlerde yer almaya dikkat eden gazeteci yazar, bu etkinlikte de dijital topuklu kadınların yanındaydı.

Ayşe Arman'dan kadınlara motivasyon

"Biz kadınız, gerçekten her şeyi yapabiliriz"
 
Toplumu değiştirenin kadın olduğuna inanan ve bu sebeple de "bir kadın ne kadar güçlü olursa, o kadar mutlu çocuklar yetiştirir" düşüncesine sahip olan Ayşe Arman, konu ile ilgili düşüncelerini şu şekilde özetledi: "Kadın, kendine güvenli ve vizyon sahibi olursa, çocuk da öyle yetişiyor. Bir kadının yapabileceği en önemli girişim başka bir kadını da dışarıya çıkarmak ve ona neler yapabileceğini göstermek!" 

"Türkiye'yi de, dünyayı da kadınların kurtaracağına inanıyorum”

Arman, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Türkiye'yi de, dünyayı da kadınların kurtaracağına inanıyorum.” dedi.

Başarılı kadın sayısının gün geçtikçe daha çok artması için vazgeçmeden, daha çok çalışmamız gerektiğini düşünen Arman, hayata karşı belli zamanlarda herkesin motivasyonunun düşebileceğini, heyecan ve umutlarının kırılabileceğini kabul ediyor. İşte bu gibi zamanlarda unutmamamız gereken en önemli şey şu: Bizi tekrar yaşama bağlayacak olan yine kendimiziz!
 
ayşe arman
   
Ayşe Arman, sözlerini "Korkmayalım, cesur olalım; biz kadınız, gerçekten her şeyi yapabiliriz." diyerek tamamladı ve böylece kadınlara ne kadar güçlü olduklarını bir kez daha hatırlattı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER