› 
 › 
Ntvmsnbc 06.08.2012

Bebekleri engelleyen Facebook uygulaması

Sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarının bebeklerinin fotoğraflarını görmekten sıkılan kullanıcılar için yeni bir uygulama çıktı. Facebook sayfasında bebek fotoğrafı görmek istemeyenler onun yerine kedi, köpek resmi görecek.

Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarının yüklediği binlerce bebek fotoğrafı görmek istemeyen kullanıcılar artık Google Chrome’un uzantısı olan yeni uygulama sayesinde bu sıkıntılarından kurtuluyor.

Bebekleri engelleyen Facebook uygulaması

“Unbaby.me” adlı uygulamayı yükleyen kullanıcılar listelerindeki kişilerin paylaştığı bebek fotoğraflarını “haber kaynağı” bölümünde görmeyecek.

“Yürümeyi yeni öğrendi, o kadar tatlı ki” gibi anahtar kelimeleri sisteme tanıtan kullanıcılar bebeklerin fotoğrafları yerine kendi seçtikleri farklı fotoğrafları sayfalarında görebilecek.

New York’taki bir internet şirketi tarafından geliştirilen uygulamanın yaratıcılarından Yvonne Cheng Los Angeles Times gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ben şahsen bebeklerden nefret eden biri değilim. Hatta bebekleri severim. Sadece bebek fotoğraflarına bakmaktan yoruluyorum.”


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER