› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.06.2011

Behzat Ç'nin şaşırtan finali

Dün akşam sezon finalini yapan Behzat Ç. dizisi izleyenleri şaşırttı. Kızının katilini arayan başkomiser Behzat Ç. neyle karşılaştı?

Behzat Ç. dizisinin sezon finali dün akşam izleyenleri şoke etti.

Behzat Ç'nin şaşırtan finali

Kızının katilini öğrenme umuduyla düşmanı Ercüment Çözer'i (Nejat İşler) ağır abiden saklayan Behzat Ç, hayatına kızı Berna'nın ölümünden sonra aniden giren Şule'nin gerçek yüzü ortaya çıkınca yıkıldı.

Behzat Ç.'nin yıllar önce birlikte olduğu Mine'den bir çocuğu olduğu, o çocuğun da Şule olduğu anlaşıldı. Şule, başkomiserin terk ettiği annesi Mine intihar edince kendini Behzat'ı, yani babasını bulmaya adamıştı.

Ercüment Çözer, helikopterle kaçmadan önce verdiği sözü yerine getirdi ve Behzat Ç'ye kızının katilini açıklamak için "kızına git" notu bıraktı. Notla Behzat Ç'yi Berna'nın mezarına yönlendirdi. Kızının mezarının üzerinde birisi yatıyordu. O kişi elleri ve ayakları bağlanmış olan Şule'ydi.

Geçmişe yapılan flashback'lerle Behzat Ç. ve Ercüment Çözer arasındaki ilişki de ortaya çıktı. Bir gece içkili yakalanan ve alkol kontrolü için üflemeyi reddeden Ercüment Çözer, tesadüfen yoldan geçen Behzat Ç.'nin dikkatini çekmiş ve başkomiser ona yumruk atarak burnunu kırmıştı. Bu duruma öfkelenen Ercüment, adamlarını göndererek Behzat'ı aldırmaya çalışırken beklenmedik bir şey oldu.

Şule, kardeşi Berna'yı gece kulübünün çatışından aşağıya atarak onu öldürmüş ve böylelikle Behzat Ç'ye olan öfkesini dindirmeye çalışmıştı. Ercüment Çözer'in adamları görüntülerden Şule'yi yakalamış ve Ercüment onu hem tehdit ederek hem de para vererek kandırarak Behzat Ç.'nin yanına göndermişti.

Tüm bu olayları kızının mezarı başında elleri ve kolları bağlı şekilde kendisine "Baba" diye hitap eden Şule'nin sözleriyle öğrenen Behzat Ç, elindeki silahı çene altına dayayarak ateş etti. Ancak böyle bir tepki verebileceğini tahmin etmiş olan Ercüment Çözer, Behzat'ın silahındaki kurşunları boşaltmıştı. Dolayısıyla Behzat Ç'nin intihar girişimi sonuçsuz kaldı.

Bu arada Ercüment'in Behzat'ın üzerine yıktığı suçlar ve onun evinde kaldığını gösteren delilleri polise ve savcı Esra'ya yollaması başkomiserin hayatını daha da içinden çıkılmaz bir hale soktu.

Şimdi Behzat Ç. fanatikleri yeni sezonu heyecanla bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER