› 
 › 
19.12.2017

Bella Hadid eşliğinde Tag Heuer butik açılışı

İsviçreli saat markası TAG Heuer, Londra'nın dünyaca ünlü alışveriş semti Oxford caddesinde açtığı mağazsında Bella Hadid ile özel "Link" serisini tanıttı.

Açılış davetinde Bella, kendi için özel tasarlanan Link Lady Limited Edition serisini bileğinde sergiledi. Bu model, TAG Heuer markasının şu ana kadar tasarlanan en feminen modeli.

TAG Heuer Link Lady Limited Edition serisinin lansmanı, Londra’nın dünyaca ünlü alışveriş semti Oxford caddesinde yer alan TAG Heuer butikte süpermodel Bella Hadid eşliğinde butik açılışı gerçekleştirildi.

Bu özel seriden ön sipariş veren şanslı müşteriler, siparişlerini teslim alırken butikte Bella ile tanışma imkanı buldular.
bella hadd


İlgili yazılarımız:

Bella Hadid'in şık ve spor stili
Son zamanların aranan yüzü haline gelen Bella Hadid, podyumda olduğu kadar sokak stiliyle de oldukça iddialı. Genç mankenin stilini görmek için tıklayın.

Pink Carpet'ta güzeller geçidi yaşandı
Şangay'da gerçekleşen Victoria's Secret defilesinin ardından "Pink Carpet"ta güzeller geçidi yaşandı. Ünlü isimlere galerimizden göz atabilirsiniz.

Victoria's Secret melekleri birlikte Fashion Show'u izledi
Victoria's Secret melekleri "Fashion Show"u izlemek için yeniden buluştu. Kimin daha şık olduğuna galerimize bakarak karar verebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2