› 
 › 
02.05.2018

Bella Hadid ve Alexander Wang Magnum Haz Tutkunları

Magnum bu yıl ustalık ve detaylara önem veren mirasını kutladığı kampanyasında Bella Hadid ve Alexander Wang ile herkesi hazzı ciddiye almaya davet ediyor.

Ustalık ve detaylara önem veren mirası ile Magnum, bu yıl "hazzı ciddiye alın" diyor.

Bella ve Alexander Magnum için bir aradalar

Ünlü  bir model ve tasarımcı dondurma markası için bir araya gelirse sizce neler olabilir?

Dondurma ve çikolata haz otoritesi Magnum, moda dünyasının iki ünlü ismi ile gerçekleştirdiği keyifli işbirliğini duyurdu. Dünyaca ünlü tasarımcı Alexander Wang ve uluslararası top model Bella Hadid, “Hazzı Ciddiye Al” kampanyası için Magnum'la işbirliği yaptı.

 Bella Hadid ve Magnum
Bella Hadid çekimler için 'Hayattaki zevkleri takdir ediyorum ve modelliğin kaotik temposu arasında kendimi şımartmaktan korkmuyorum. Arkadaşım Alexander Wang ile böyle bir kampanyada yer almak; tamamen şımartıcı bir deneyim' şeklinde dile getirdi. Wang imzalı kostümleri tercih etmeleri de kaçınılmazdı tabii ki!
 
Magnum, bu yıl bir kez daha Cannes Uluslararası Film Festivali'ne premium ve haz dolu Magnum’un “Hazzı Ciddiye Al ” kampanyası için geri dönüyor. Alexander Wang ve Bella Hadid, 10 Mayıs günü heyecan verici lansman için Magnum için bir araya geliyor!

Magnum ve Alexander Wang, aynı günün akşamında ise, Croisette'deki en sıcak partiye ev sahipliği yapacak ve konuklara keyifli bir gecede gerçek hazzı yaşamak için ilham verecekler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER