› 
 › 
Habertürk 28.12.2011

Bellucci'ye Boğaz pahalı geldi

Film çekimi için sık sık İstanbul'a gelen Monica Bellucci, Boğaz'da yalı fiyatlarının 10 milyon dolardan başladığını duyunca "Como Gölü kıyısı bile bu kadar pahalı değil, bütçem yetmez'' diyerek ev almaktan vazgeçti.

Dünyanın en güzel kadınlarından Monica Bellucci, dünyanın en güzel yerlerinden İstanbul Boğazı'nda ev sahibi olmak için harekete geçti. Bellucci, Yılmaz Erdoğan'ın da rol aldığı İranlı yönetmen Bahman Ghobadi'nin Gergedan Mevsimleri filminin çekimleri için ilk kez geldiği ve bir süre yaşadığı İstanbul'da Boğaz'a hayran kaldı. Eşi Vincent Cassell'in de fikrini aldıktan sonra çeşitli emlakçılarla görüşen ve denize sıfır yalı bakmaya başlayan güzel oyuncunun hevesi kursağında kaldı.

Bellucci'ye Boğaz pahalı geldi

YALILARI TEK TEK GEZDİ

Boğaz'da çeşitli semtlerde gezdiği yalıların fiyatlarının 10 milyon dolardan başladığını duyunca şoke olan Monica Bellucci, ''O kadar pahalı mı? Benim bütçem buna yetmez! İtalya'da Como Gölü kıyısı bile bu kadar pahalı değil!'' diyerek vazgeçti. Bellucci'nin Boğaz'la kıyasladığı Como Gölü'nde villaların fiyatları 1 milyon dolar ila 50 milyon dolar arasında değişiyor. Boğaz'da Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı ise bu yıl 100 milyon Euro'ya satışa çıktı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER