› 
 › 
Gazeteport 25.11.2013

Beyonce'ye ilginç yasak

Mısır’a giden ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce’nin Gize’deki Büyük Piramitler'i ziyaret etmesine izin verilmedi.

Saygısızlık gösterdiği gerekçesiyle Beyonce’nin piramitleri ziyaret etmesi yasaklandı.

Beyonce'ye ilginç yasak

Mısır’a gelen ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce’nin Gize’deki Büyük Piramitleri ziyaret etmesine izin verilmedi. Nedeni, gösterdiği kabalık ve kabul eden tarafa saygısızlık oldu. Haberi Egypt Independent duyurdu.

Mısır’ın eski tarihi eser bakanı ve halihazırda piramitler müzesinin başkanı Zahi Havas, Beyonce için özel gezinin hazırlandığını, ancak şarkıcının çok geç kaldığını ve özür dilemediğini söyledi. Havas, Amerikalı şarkıcının koruyucu ve şahsi fotoğrafçısıyla geldiğini de sözlerine ekleyerek, “Protokol çekimini yapan kendi fotoğrafçımız var, ancak koruyucusu hemen onu uzaklaştırdı ve çekimin sadece onun izniyle yapabileceğimizi söyledi.” dedi.

Döneminde ülke liderleri dahil birçok üst düzey yetkililere piramitleri gezdiren Zahi Havas, şarkıcıya bu kaba ve hatalı davranışlarının kabul edilemez olduğunu söyledi. Mısırlı uzman, “Beyonce’ye onun kaba ve terbiyesiz olduğunu ve kimsenin onu piramitlerde görmek istemediğini söyledim ve gittim” dedi.

Bu olay, Havas’ın birilerine piramitlere yaklaşmasını yasakladığı ilk olay değil. Daha önce BBC için belgesel çeken Mısır uzmanı Joanne Fletcher’i “kurallara göre oynamadığı” gerekçesiyle ülkeden kovmuştu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER