› 
 › 
22.06.2011

Bir çocuk değişir, Türkiye değişir

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı çocuklarımızın yarınlara umutla bakabilmelerini sağlamak için bugün desteğinizi bekliyor. EGITIM yazıp, 3353'e göndererek siz de bir çocuğun hayatını değiştirebilirsiniz.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı bugün özel bir kampanya düzenliyor. Ulaştığı çocuk sayısı ve çocuklara verdiği eğitim desteğinin kalitesini artırmak için düzenlenen kampanya için 22 Haziran saat 23:00'te Kanal D'de canlı olarak özel bir program yayınlanacak.

Bir çocuk değişir, Türkiye değişir

EGITIM yaz, 3353'e gönder
Sunuculuğunu Cem Davran ve Ezgi Mola'nın yapacağı kampanyaya katılarak siz de bir çocuğun hayatını değiştirebilirsiniz. TEGV'de bir çocuğun bir yıllık eğitim desteğinin maliyeti 60 TL. Bir çocuğun eğitimine destek olmak isterseniz EGITIM yazıp 3353'e 6 SMS göndermeniz yeterli.

Ayrıca vakfa bağışlarınızla da destek olabilirsiniz. Bağışlarınızı vakfın sitesinde yer alan (www.tegv.org) banka hesap numaralarından, kredi kartınızdan veya internet bankacılığını kullanarak gerçekleştirebilir, daha çok çocuğun geleceğine katkıda bulunabilirsiniz.

Daha fazla destek olmak isteyenler 0216 290 70 80 numaralı telefon ya da kaynak@tegv.org e-posta adresi aracılığıyla vakfa ulaşabilir.

www.tegv.org

www.facebook.com/TurkiyeEgitimGonulluleriVakfi


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER