› 
 › 
Pudra.com 24.05.2012

Bu akşam sahne Can Bonomo'nun

Can Bonomo bu akşam Bakü'de 57. Eurovision Şarkı Yarışması’nın ikinci yarı finalinde sahneye çıkacak. Sahneye 13. sırada çıkacak olan Bonomo, elemeyi geçmesi halinde cumartesi günü finalde yarışacak.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışması’nın ikinci yarı finali bu akşam yapılıyor. Can Bonomo bu akşam saat 22.00’de başlayacak yarışmada "Love Me Back" şarkısıyla ülkemizi temsil edecek. Bonomo, sahneye 13. sırada çıkacak.

Bu akşam sahne Can Bonomo'nun

İlk elemelerde finale adını yazdıran Romanya, Moldova, İzlanda, Macaristan, Danimarka, Arnavutluk, Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Rusya ve İrlanda temsilcilerinin ardından bu akşam belirlenecek 10 yeni finalist, Avrupa Yayın Birliği’nin (EBU) ‘Büyük 5’ ülkesi ile ev sahibi Azerbaycan cumartesi gecesi düzenlenecek finalde yarışma şansı yakalayacak.



Can Bonomo'nun Bakü'de yaptığı kostümlü prova görüntülerini izlemek için tıklayın.


Eurovision öncesi Can Bonomo’nun ekibiyle TRT arasında yaşanan sorunlar dikkat çekti. Bonomo’nun menajeri Ece Çelebioğlu'nun Twitter sayfasından şarkıcının ailesinin bilet ayrılmadığı için yarışmayı izleyemeyeceğini açıklaması üzerine "Can Bonomo'ya büyük ayıp" başlıklı haberler yapılmıştı.

Çelebioğlu, “Son dakika golü. Can’ınkiler de dahil ailelerimizi yarışmayı izlemeye sokamıyoruz. Çünkü ‘birileri’nin misafirlerine gitti biletler. İşte o birilerinin eşleri, dostları var ya çok mühim onlara gitmiş hepsi... O adamların emmisi girecek, Can’ın ailesi TV’den izleyecek. Resmen burada bilet dileniyoruz” tweet’ine TRT'de tepki geldi.

TRT yetkilileri, “Yarı final öncesi aile yakınlarını finallere getirmek isteyen bazı mihraklar; uluslararası bir yarışmanın ‘akreditasyon’ kurallarını unutup, bilet talebinde bulunmuşlardır. Bu kişiler; TRT’den temin ettikleri bilete, uluslararası yetkili kuruluşa akreditasyon yaptıramayınca da, iftira niteliğinde açıklamalarda bulunmuşlardır” dedi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER