› 
 › 
Gazeteport 07.11.2013

Bu kıyafeti giymek vücut ister

Thor: Karanlık Dünya filminde 'Sif' karakterini canlandıran Jamie Alexander, filmin galasında giydiği transparan elbise ve düzgün vücuduyla tüm dikkatleri kendine çekmeyi başardı.

Türkiye'de 190 sinemada, 265 salonda izleyiciyle buluşan 'Thor: Karanlık Dünya' filminin galası Los Angeles'ta gerçekleşti.

Bu kıyafeti giymek vücut ister

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren ve oldukça başarılı bir açılışa imza atan Marvel'ın "Thor: Karanlık Dünya" filminin galası Los Angeles'ta yapıldı.

İlk üç günde 2 milyon 35 bin TL'lik hasılata ulaşan filmin galasında Hollywood dünyasının birbirinden ünlü isimleri yer alırken filmde 'Sif' karakterini canlandıran Jamie Alexander'ın cesur kıyafeti ise geceye damga vurdu.

Neredeyse tüm vücudunu sergileyen siyah transparan kıyafet giymeyi tercih eden Jamie Alexander, kırmızı halıdaki tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı.

Boynundan başlayan ve iki göğüs arasından asimetri olarak devam eden transparan elbise Jamie'nin etek ucuna kadar devam ediyor. Oyuncunun fit vücudunun büyük bir bölümünü gösteren kıyafet, magazin basınının gündemine de oturmayı başardı.

Alexander daha önceki ropörtajlarında, filmdeki dövüş sahnelerine hazırlanmak için yoga ve pilates yaptığını açıklamıştı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER