› 
 › 
05.04.2018

Burcu Esmersoy da Youtuber oldu

Burcu Esmersoy 5 Nisan'da açılan Youtube kanalında her yaştan izleyici için dans, moda, spor ve seyahat gibi pek çok farklı konuda içerik hazırlayacak.

Türk televizyonlarının güzel sunucusu ve oyuncusu Burcu Esmersoy da artık bir Youtuber!
 
Burcu Esmersoy youtube kanal logosu


Burcu Esmersoy, ilk olarak 5 Nisan Perşembe günü saat 18:00'da video yüklediği Youtube kanalında danstan, modaya, spordan, seyahate pek çok farklı içerik her yaştan izleyici ile buluşacak.

İlgili haberimiz için tıklayın: Burcu Esmersoy ile "moda mı dediniz?"
Burcu Esmersoy, BurcuEs adı ile açtığı yeni Youtube kanalında pek çok Youtuber'a rakip olacak gibi duruyor. Neden mi? Video detaylar Pudra.com'da!

Burcu Esmersoy'un yeni youtube kanalıUzun yıllardır yaptığı işlerle adından söz ettiren Burcu Esmersoy, uzun bir hazırlık sürecinden sonra açılan YouTube kanalı ile birlikte ‘benim de anlatacaklarım var’ diyor.

Kanalında danstan, modaya, spordan, seyahate pek çok içeriği paylaşacak olan ünlü sunucu ‘o zaman dans’ ‘moda mı dediniz’ ‘gez burcu gez’ ‘es burcu es’ gibi eğlenceli içerik başlıklarıyla da karşımıza çıkacak.

Esmersoy, sık sık arkadaşlarıyla dans videoları çekerken, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin eğlenceli hallerine de yer verecek. Modellik, sunuculuk ve oyunculuk dışında iyi bir gezgin olan Burcu Esmersoy gittiği festivallerden vloglar da çekecek.

Burcu Esmersoy,Youtube kanalı için hazırlanan ilk tanıtım videosunda hayranlarına şöyle seslendi:

Merhaba, ben Burcu Esmersoy. Youtube kanalıma hoşgeldiniz. Takılın peşime! Saç, baş, makyaj, dans, spor, yemek, içmek, gezmek, tozmak, gülmek ve elbette moda için! Nereye gideceğine, kiminle gideceğine, ne giyeceğine karar veremediğinde kanalıma bir göz at. Sana uygun bir şeyler mutlaka vardır.
 

Çok severek takip ettiğimiz Çağla Şıkel’in @cakobel79 Youtube kanalından sonra ekranların güzel sunucusu @burcues Burcu Esmersoy da Youtuberlar arasına katılıyor. Teaser’ını yayınladığımız ilk video bugün saat 18:00’da Youtube’da olacak! @Pudracom ekibi olarak kendisine başarılar dileriz! #burcuesmersoy #burcues #besmersoy #youtube #youtuber #unluyoutuberlar #vlog #vlogger

Pudra.com (@pudracom)'in paylaştığı bir gönderi ()


Burcu Esmesoy, BurcuEs adlı Youtube kanalına biri kanal tanıtımı olmak üzere toplam 4 video birden yükledi. En çok ilgimizi çeken ise "O Zaman Dans" kategorisindeki Burcu | High Heels Dance | O Zaman Dans videosu oldu. Esmersoy, kanalına yüklediği yüksek topuklarla dans videosunu şu notlarla paylaştı:

Uzun uzun yıllar sonra ilk defa dans ediyorum. Dans demeyelim de, dans dersi, prova, ön hazırlık, nasıl derseniz :) Çok sevgili hocam Çisil ve ev sahibimiz Dans Fabrika ile birlikte bir serüvene başladık. Siz bu videoyu izlerken ben burada kampa girmiş olacağım. Bol bol dans, en çok dans ! Yeni dans figürleri öğrenmek için hep dersteyim :) Önce bi gidip kendim göreyim istedim ama merak etmeyin, ilk kurbanlarım en yakın arkadaşlarım olacak, burada bol bol dans izleyeceksiniz :) Ben Burcu Esmersoy, sizi özledim. Her perşembe YouTube'da buluşalım! :)​

Hadi şimdi videoyu izleyelim!



BurcuEs yeni videolarını ekleyene kadar öncesinde, Youtube'un bir diğer ünlü siması Çağla Şıkel'in popüler kanalında Esmersoy ile hazırladığı soru-cevap videosunu izleyebilirsiniz. 

 

Burcu Esmersoy'un yeni Youtube kanalı lansmanı için çekilen fotoğraflarını görmek için galerimize göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2