› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.02.2012

Can Bonomo'nun Eurovision şarkısı

Can Bonomo, 57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi, "Love Me Back / Sen de Beni Sev" adlı İngilizce parçayla temsil edecek.

Bu yıl Bakü'de 57'ncisi düzenlenecek olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo'nun "Love Me Back / Sen de Beni Sev" adlı şarkısı dün TRT Müzik ile TRT Ana Haber Bülteni’nde canlı yayınla görücüye çıktı.

Can Bonomo'nun Eurovision şarkısı

Bonomo, şarkısını seslendirdikten sonra yaptığı kısa konuşmada heyecanını, “Ben düşüp bayılacağım” sözleriyle belirtti. Müzik otoritelerinden destek alan Bonomo'nun şarkısı sosyal medyada da büyük ölçüde beğeni kazandı.

Bir denizcinin hikayesini anlatan şarkının klip çekimlerine gelecek hafta başlayacaklarını ifade eden Bonomo, klibi Can Saban’ın çekeceğini söyledi. Şarkının söz ve müziğinin kendisine ait, düzenlemesinin ise Can Saban’a ait olduğunu belirten Bonomo, “Biz şarkıyı çok beğendik, umarım siz de beğenirsiniz. Çok heyecanlıyız. Çok mutluyuz, çok güzel bir şarkı yaptığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Şarkının sözleri
Can Bonomo’nun seslendirdiği "Love Me Back" şarkısının Türkçe sözleri şöyle: "Ooo, hey hey!/Bebeğim, bugün sen de beni sev/Batırıp gemilerimi/Yelken açma uzaklara. Oooo, aa!/ Bebeğim beni geri çevirme/ Sen bana bütün aşkını ver/ Ben giderim uzaklara. Ben yalnız bir denizciyim/ İçerek geçer gecelerim/ Gemim umuttandır benim/ arar durur senin denizlerini. Hadi sen de atla gemime/Ayaklarını yerden keseyim/ Sen de beni seviyorsun bebeğim/ Bana yalan söyleme/ Sen de beni, seni sevdiğim kadar sev ve söyle: na na na... Oo, oooo!/ Biraz rock’n roll’a ihtiyacımız var/Ruhumu ezme bebeğim ve beni düşünme. Bebeğim, bugün sen de beni sev/ Batırıp gemilerimi yelken açma uzaklara. Korsanlar, açık denizler, tehlikeler, toplar ve iksirler/Bir de-nizcinin tutkusu, okyanusları fetheder/ Benimle söyleyin çocuklarım.’’




Can Bonomo'nun Eurovision şarkısını dinlemek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER