› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.10.2011

Çinekop şikayet hattı 174

Tezgahlar maalesef çinekoplarla dolu. Oysa çinekop satışı yasak. Tezgahta ya da restoranda çinekop satıldığını görürseniz lütfen 174 Alo Gıda Hattı'nı arayın.

Fikir Sahibi Damaklar ve Greenpeace önderliğinde lüfer avlanma boyu 20 cm'e çıkartılmıştı. Buna rağmen bugünlerde tezgahlar çinekop dolu!

Çinekop şikayet hattı 174

Lüfer Koruma Timi herkesin lüfer koruma timinin bir parçası olduğuna inanarak tezgahlarda ve restoranlarda çinekop görenleri göreve çağırıyor.

Nerede olduğu farketmez, siz de tezgahta ya da restoranda çinekop satıldığını görürseniz lütfen 174'ü arayın. 174 Alo Gıda Hattı'na satışı yasak olan çinekobun nerede satıldığını söylemeniz yeterli. Ayrıca şikayet talebi oluşturmak için, işletmenin tabelasını ve balıkların fotoğrafını çekip alo174@tarim.gov.tr’ye e-posta göndererek kayıt oluşturabilirsiniz. Yetkililer gelen şikayetler üzerine denetime gidiyor.

Pudra.com olarak Lüfer Koruma Timi'nin gerçekleştirdiği tüm etkinliklerden sizi haberdar etmeye devam edeceğiz. Sizler de birer gönüllü koruma timi olarak çinekop satanlara göz açtırmayın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER