› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.04.2011

Çocuklar için kitap diyenler Facebook’ta...

Kitaba ihtiyacı olan ve Türkiye’nin dört bir köşesindeki çocuklara kitap gönderilmesini amaçlayan “TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor” kampanyası facebook üzerinden devam ediyor.

Türkiye’nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve 11. yılını geride bırakan “TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor” kampanyası facebook sayfasında da destekçilerini bekliyor. Kampanyanın facebook sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın...


‘Kitap Toplama Kampanyası’ etkinliğine 25 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında profilindeki arkadaşlarını konuk olarak davet eden ve etkinliğin duvarına "Konuk davet ettim" şeklinde not bırakan ilk 25 kişiye Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara kitap götüren tırların maketleri de hediye edilecek. Kampanya süreci boyunca web sitesine hayran olan kişileri bir birinden farklı sürprizler de bekliyor olacak.

Yüz binlerce öğrenciye umut ışığı olan TNT’nin kitap ulaştırdığı okullar Mardin, Şırnak, Van, Tunceli, Siirt, Kars, Hatay, Bitlis, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Sivas, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bayburt, İstanbul, Kütahya, Nevşehir, Samsun gibi Türkiye’nin dört bir yanındaki şehirlerde yer alıyor.

Kitap bağışlamak için ne yapmalıyız?
Kampanyaya destek vermek için yapılması gereken çok kolay; 444 0 868 no’lu telefonu aramak yeterli. TNT Ekspres Türkiye kuryeleri kitap bağışlamak isteyenlerin kitaplarını kapılarından ücretsiz olarak teslim alıyor.

Kampanya kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü yayınlar ile gençlik klasikleri, çocuk klasikleri, klasikler, üniversite ve Anadolu liseleri hazırlık kitapları, çocuk hikayeleri, psikoloji kitapları, çocuk romanları ve öğretmen eğitim kitapları toplanıyor. Bu kitaplar daha sonra TNT Ekspres Türkiye gönüllü çalışanları tarafından olarak tasnif ediliyor. Büyük bir titizlikle hazırlanan kitaplar, gidecekleri okulların öncelik ve ihtiyaçlarına göre ayrılıyor. TNT Ekspres tırlarına yüklenen yüz binlerce kitap yeni sahiplerine teslim edilmek için yola çıkıyor.

TNT Hakkında
TNT Express, dünyada ekspres teslimat hizmetleri sunan lider şirketlerden biridir. Dünyada 200’den fazla ülkede 2653 deposu ve operasyon merkezi ile haftada 4.4 milyon paket, doküman ve kargonun teslimatını gerçekleştirmektedir. 30,239 aracı ve 50 uçağı ile Avrupa’daki en geniş kapıdan-kapıya hava ve kara yolu teslimat ağına sahiptir. Daha detaylı bilgiye www.tnt.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER