› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.04.2016

COS'un Işık Ormanı'nda yürüyüş

COS, Japon mimar Sou Fujimoto imzalı yeni bir enstalasyonla Salone del Mobile fuarında bu sezon da yer aldı.

COS’un 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan ilham alan ‘Forest of Light’ (Işık Ormanı), etkileşim ve perspektif fikirlerini keşfe çıkan bir yerleştirme. Karanlık ortam ziyaretçilerinin hareketlerine tepki verecek şekilde tasarlanan dev ışık konileriyle aydınlatılıyor. Özel olarak bestelenen sesler, hafif bir sis ve aynalı duvarlar sonsuz bir manzaranın içinde bulunulduğunu hissettirirken konik ışıklar devinen bir ışık ormanındaki soyut ağaçlar haline geliyor.

COS, Salone del Mobile fuarında
 
Yerleştirme, Milano’nun San Babila bölgesinde 1930’larda İtalyan mimar Mario Cereghini tarafından inşa edilen Cinema Arti’de bulunuyor. Eskinin tiyatrosu, şimdinin metruk binası, Sou Fujimoto’nun tasarımının başlıca özelliklerine ilham verirken yerleştirme için geniş bir fon yaratıyor.
 
COS yıllardır Sou Fujimoto’nun eserlerinden ilham almayı sürdürüyor. Çoğunlukla negatif alana ve dışarıyı içeriye taşıma konseptine odaklanan Fujimoto’nun 2013 tarihli Serpentine Gallery Pavilion gibi en tanınmış mimari projelerinden bazılarında alanın sınırları bulanıklaşıyor ve çevredeki ortama karışıyor.

 
12-17 Nisan arasında açık kalacak COS ve Sou Fujimoto ortak çalışması, COS’un Salone Del Mobile kapsamında gerçekleştirdiği beşinci yerleştirme olurken markanın Serpentine Galerileri, Frieze Sanat Fuarları ve Donald Judd Vakfı gibi dünyaca ünlü sanat kuruluşlarıyla sanat ve tasarım işbirliklerini ileriye taşıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER