› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.10.2015

Tatilde seks oranı artıyor!

Son araştırmalar çiftlerin tatildeyken daha çok seks yaptığını ortaya çıkardı. Bunun üzerine Danimarka'nın başlattığı kampanya herkesi şaşırttı.

2014 yılında son 27 yılın en düşük doğum oranına sahip olan Danimarka, bu krizle başa çıkmak için oldukça eğlenceli bir yöntem buldu. Doğum oranının düşük olması ve genç nüfusun giderek azalması karşısında önlemler almaya çalışan Danimarka hükümeti, "Geleceğimizi romantizm ile kurtaralım!" sloganıyla yola çıkarak ilk olarak gençleri ebeveyn olmaya teşvik edecek bir yarışma başlattı. Yapılan araştırmalar, Danimarkalıların sıcak iklimlerdeki tatillerde normal zamanlara oranla %46 daha fazla seks yaptığını ortaya çıkardı. Daha çok seks daha çok doğum şansı anlamına geldiği için de ilk olarak genç çiftlerin tatile gitmesi amaçlandı. Özellikle yumurtlama sürecinde tatile giden çiftlere özel indirim sağlanmasının yanı sıra, tatilden hamile olarak dönüldüğünde birkaç yıl boyunca bebeğin bakımının da karşılanacağı sözü verildi. Hamile kalmayı bir yarışma haline getiren Danimarkalılar, tanıtım için de "Do it for Denmark! (Danimarka için yap)" sloganıyla bir video yayınladı.

Tatilde seks oranı artıyor!

2014 yılında doğum oranında artış yaşanmasına rağmen yeterli düzeye ulaşılamadığı için  Danimarka hükümeti bu sefer torun sahibi olmak isteyen anne-babalara seslendiği yeni bir video daha yayınladı. "Do it for Mom! (Annen için yap)" sloganlı bu ikinci videoda da, tatile gidin ve annenize bir torun verin teması işlendi. Yapılan yeni araştırmalar, tatile çıkan çiftlerin günlük hayatlarına göre %51 oranla daha fazla seks yaptığını ve birlikte egzersiz yapmanın da çiftler arasındaki cinsel isteği artırdığını gösterdi. Bu yüzden çocuklarınızı aktif bir tatile gönderin ve torun sahibi olma şansınızı artırın temasıyla başlatılan kampanya için yine oldukça eğlenceli bir tanıtım filmi hazırlandı.



Kaynak: spies.dk


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER