› 
 › 
07.11.2017

DB Berdan, Tiflis Moda Haftası'nda!

DB Berdan, Mercedes-Benz desteği ile Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi’de İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonları olan "Fake is The New Black"i görücüye çıkardı.

20 yılı aşkın süredir moda sektörünü farklı işbirlikleri kapsamında destekleyen Mercedes-Benz'in sahip olduğu global moda platformunun bir parçası olan Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi, Gürcistan'ın ilk uluslararası moda etkinliği olarak öne çıkıyor. Bölgenin alternatif moda merkezlerinden biri olma yolunda ilerleyen Tiflis'te hem Gürcü tasarımcıları destekleyen, hem de uluslararası tasarımcıları aynı çatı altnda buluşturan etkinlik, 2 - 6 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.
 
Mercedes-Benz Türk, daha önce Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul defilesi kapsamında Deniz ve Begüm Berdan’ın tasarımlarına yer vermişti. Her sezon koleksiyon ve defileleriyle toplumun farklı sosyal problemlerine dikkat çeken tasarım ikilisinin, moda markası olan DB Berdan Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi'de de Mercedes-Benz desteği ile İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunu sundu. Bu yıl defilenin sürprizi ise kapanışta podyumda birlikte yürüyen ünlü oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan oldu.

DB
"Fake is The New Black" 

6 Kasım Pazartesi akşamı gerçekleşen "Mercedes-Benz presents DB Berdan" defilesiyle "Fake is The New Black" adını verdiği İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunu sunan DB Berdan, Mercedes-Benz Türk'ün global platformda temsil ettiği ikinci Türk tasarımcı olmaktan duyduğu gururu dile getirerek bu desteğin Türk modası adına da büyük önem taşıdığının altını çizdi. Alternatif moda platformlarının dünya çapında yükselişine dikkat çekerek Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi'nin cazibesini vurguladı. 
 
tiflis


"Love Your Identity // Kişiliğini sev"

DB BERDAN, İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunun konusunu hepimizin gündelik hayatta rastladığı yalan kişiliklerden alıyor. "Love Your Identity // Kişiliğini sev" sloganıyla günümüz dünyasının samimiyetten uzak kahramanlarına tepkisini gösteren DB BERDAN, çevremizi saran sahteliğe karşı ironik bakış açısını yansıttığı koleksiyonunda “Fake is The New Black” sloganını sıkça vurguluyor. Baskılarla detaylandırılan tasarımlarda nefes alabilen koton kumaşlar kullanılırken, kalıplarda 2000’lerin uçurum göğüs dekolteleri, ekstra dar zincir ve piercing detaylı elbiseler, etekler ve ceketlerin yanı sıra; ultra bol, cinsiyetsiz kalıplar blok renklerle harmanlanarak grafik silüetler ortaya çıkartıyor.
fashion

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un geride kalan on sezonu boyunca isim sponsorluğunun yanında sektörün farklı oyuncularını destekleyen Mercedes-Benz Türk, yetenekli tasarımcıların marka ve koleksiyonlarını uluslararası arenaya taşımalarında destekleyici güç olmayı sürdürüyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2