› 
 › 
Akşam 28.10.2011

Defne Joy Foster'ın eşi evlendi

35 yaşında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz, eşinin ölümünden 8 ay sonra gözlerden uzak bir şekilde evlendi.

Hayatını kaybetmesinin üzerinden 8 ay geçen Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz, gözlerden uzak bir şekilde Beyza Dankal'la evlendi.

Defne Joy Foster'ın eşi evlendi

2 Şubat'ta arkadaşı Kerem Altan'ın evinde astım, alkol ve kullandığı ilaçların reaksiyon oluşturması sonucunda ölen Foster'ın eşi 31 yaşındaki Solmaz, 6 Ekim'de Bolu'ya bağlı Yeniçağa Belediyesi'nde Zekeriya Gökmen tarafından kıyılan nikahla, 1978 doğumlu Beyza Dankal'la dünyaevine girdi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Çiftehavuzlar'da özel bir anaokulunda müdür olan Beyza Dankal'ın Ceylin adında bir kızı var. İlker Yasin Solmaz, Defne Joy Foster'ın ölümünden kısa süre sonra çevresine "Oğlum çok küçük, onun daha fazla anne sevgisinden uzak büyümesini istemiyorum. Yeniden evlenebilirim" dediği öğrenilmiş, ancak Solmaz bu haberleri yalanlamıştı.

Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster ise aylar önce çıkan evlilik söylentilerine, ilk önce "Kızımın daha toprağı soğumadı, çok erken değil mi?" diyerek tepki göstermişti. Ancak acılı anne daha sonraki açıklamalarında, "İlker genç ve sağlıklı bir erkek. Henüz 31 yaşında, elbette evlenecek. Evlenmesini ve bir yuva kurmasını hem İlker için hem de torunum Can Kılıç için isterim. Bir yandan vicdanım sızlıyor, kızımı düşünüyorum ama bir yandan da mantıklı düşünmeye gayret ediyorum" demişti.


Etiket: ünlüler, evlilik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER