› 
 › 
Habertürk 11.03.2013

Demi Moore'un intikamı!

Güzel oyuncu Demi Moore, boşandığı eski eşi Ashton Kutcher'a yeniden dava açtı.

Bir dönemin en popüler isimlerinden biri olan Demi Moore, boşandığı Ashton Kutcher'a yeniden dava açtı. Ayrılıklarının üzerinden bir yıl geçmesinin ardından Moore'un dava açması intikam peşinde olduğu söylentilerine sebep oldu.

Demi Moore'un intikamı!

İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre çift üç ay önce ayrılmıştı. Ancak 50 yaşındaki Moore, ayrılıklarının birinci yıldönümünde Kutcher'dan hem finansal destek hem de avukat masraflarının karşılanması talebinde bulundu.

Şiddetli geçimsizlik gerekçesi ile boşanan ikilinin arasında finansal bir savaşın başlamasına an meselesi gözüyle bakılıyor. Davanın, Demi Moore ile ilişkisi süresince popülerliğini artıran Kutcher'ın işlerinin açıklaması, bu süreçte yaşlanan aktrisin ise artık eskisi kadar kazanamaması nedeniyle açıldığı da söylentiler arasında.

Zira sevilen dizi "Two and a Half Men" dizisinde oynamaya başlayan Kutcher, yalnızca geçtiğimiz yıl 24 milyon dolar kazandı. İkilinin yollarını ayırmasının ardından Kutcher güzel oyuncu Mila Kunis ile ilişki yaşamaya başladı. Moore'un ise ilişkisi yok.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER