› 
 › 
Pudra.com 13.10.2011

Dizilerin sponsorlarına ulaşmak artık çok kolay

Diziler trendsetter oldu. Kim hangi dizide, ne giymiş, ne kullanmış inanılmaz merak konusu... Sevdiğiniz dizi kahramanlarının ne giydiğini, ne taktığını, hangi koltukta oturduğunu merak ediyorsanız www.dizisponsorlari.com’a bakmalısınız.

Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de günde ortalama 4-5 saat TV karşısında zaman geçiriyoruz. Diziler ise olmazsa olmazımız. Akşamları televizyon başına geçip seyrettiğimiz dizi kahramanları ile adeta bütünleşiyoruz. Aylin neyi giymiş, Fatmagül’ün gelinliği nereden alınmış, Hürrem’in küpesi, Feriha’ın bluzu, Meltem’in yatak odasında kullandığı nevresimlerin markası, Polat Alemdar’ın gömleği veya mekanlardaki mobilya ve aksesuarlar, daha neler neler…

Dizilerin sponsorlarına ulaşmak artık çok kolay

RTÜK Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun televizyonlara izin verdiği süre ise dizinin sonunda üç saniyelik logo reklamı. İşte bu noktada devreye www.dizisponsorlari.com giriyor. Kim nerede, ne giymiş, ne kullanmış, hepsi tek çatı altında olunca, ziyaretçi akınına uğruyor.

İsminden de anlaşılacağı üzere dizilerde üç saniye görülen sponsor logoları her dakika görülebiliyor, sitenin forum alanlarında yazışılabiliyor ve kim kimi giydiriyor ve ne nereden alınmış bölümleri ile de merak edilen sorulara cevap bulunabiliyor.

Henüz bir yıllık bir site olmasına rağmen yıllık tekil ziyaretçisi şimdiden 450 binlere ulaşmış. Siteyi yöneten ekip, dizileri seyredip firma logolarını tek tek toplayıp dizilerin kostüm sorumlularını, onları bıktırmak pahasına arayıp soruların cevaplarını veriyorlar. Kullanıcı en çok seyrettiği diziyi tıkladığında dizinin afişi, oyuncuları, yönetmeni ve hemen altında sponsor firmaların logolarına ulaşabiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER