› 
 › 
Pudra.com 10.04.2015

Dove'dan çarpıcı reklam filmi

Güzellik üzerine yaptığı etkileyici projelerle öne çıkan Dove, dünya çapında yayına giren yeni filmiyle, kadınlara kendi güzelliklerini fark etmeleri ve sahip oldukları potansiyeli hatırlamaları için ilham veriyor.

Dove’un gerçekleştirdiği araştırmalar, kadınların yüzde 96’sının kendilerini güzel hissetmediğini ortaya koyuyor. Her kadının kendi güzelliğiyle gurur duyması gerektiğine, kendini güzel hissetmenin kişisel bir tercih olduğuna dikkat çeken Dove, “Güzel Hissetmek Senin Elinde” konsepti ile yayınladığı yeni filmi ile tüm kadınları kendilerini güzel hissetmeleri ve sahip oldukları potansiyeli fark etmeleri için cesaretlendiriyor.

Dove'dan çarpıcı reklam filmi

Dove’un 5 ülkede çekilen yeni filmi; San Francisco, Shanghai, Delhi, Londra ve Sao Paolo’daki kadınların kendi güzellikleri hakkında görüşlerine yer veriyor. Kast kullanılmayan filmde, gerçek hayattan kadınlar kendilerini tanımlamak için “Güzel” ile “Ne güzel ne çirkin” seçenekleri arasında seçim yapıyor. Film kadınların sık sık kendi güzelliklerini fark etmekte zorlandıklarına ve “Güzel” seçiminin daha az yapıldığına dikkat çekiyor.

Dove’un “Güzel Hissetmek Senin Elinde” filmini izlemek için tıklayın.


Dove, güzelliğin endişe değil özgüven kaynağı olduğu bir dünya yaratmayı hedefliyor. Kadınların güzellik kavramı ile pozitif bir ilişki geliştirebilmeleri için projeler yaparak, güzelliklerinin farkında olan kadınların gelecek jenerasyonları da pozitif yönde etkileyeceğini savunuyor. Marka 2015 yılının sonunda, geliştirdiği özgüven projeleri sayesinde dünyada 15 milyondan fazla gencin hayatına dokunmuş olmayı hedefliyor.

Siz de sosyal medyada #güzelhissetmekseninelinde hashtag’i ile siz de seçiminizi yapabilirsiniz. Kadınların tercihleri ve Dove “Güzel Hissetmek Senin Elinde” projesi kapsamında dünya çapında kadınların tercih ve deneyimleri hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için Tumblr’da dovechoosebeautiful.tumblr.com’u takip edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER