› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.10.2014

Ebola ile mücadelenin sözcüsü: David Beckham

Futbol kariyerini geçtiğimiz aylarda sonlandıran ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, Ebola virüsü için Unicef'in iyi niyet elçisi oldu.

Bu yıl binlerce can alan Ebola virüsüne karşı bilinçlendirme çalışmaları son günlerde hız kazandı. Ünlülerden de Ebola hastalığıyla ilgili bilinçlendirme çalışmalarına destek yağıyor. Son olarak bu mücadelenin sesi olduğunu David Beckham, Unicef aracılığıyla duyurdu.

Ebola ile mücadelenin sözcüsü: David Beckham

Ebola özellikle Batı Afrika'da kendini gösteriyor ve Liberya, Sierra Leone ve Gine'de hızla yayılıyor. Sierra Leone Futbol Federasyonu Başkanı Isha Johansen yaptığı açıklamada, Beckham'ın kampanyaya destek vermesinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. "Sierra Leone'da erkekler, kadınlar ve çocuklar İngiltere Premier Ligi'nden mutlaka bir takımı ya da futbolcuyu destekler. Çoğu kişinin favori oyuncusu da David Beckham" dedi. Bu bağlamda David Beckham'ın farkındalık çalışmalarında görev alması çok önemseniyor.

39 yaşındaki Beckham, şu ana kadar 4 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Ebola salgınının önlenmesi için temizliğin önemine dikkat çekecek. David Beckham'lı Unicef'in ilk kampanyası şimdiden büyük ilgi gördü. Kampanyayı izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER