› 
 › 
Pudra.com 21.05.2012

Ebru Şallı "Lipton Form Plus Çayları" ile formunda

Lipton, bitkisel içerikli Lipton Form Plus çaylarının iletişim çalışmaları için Ebru Şallı ile işbirliği yapıyor.

Formu ve güzelliğiyle kadınların en beğendiği isimlerden biri olan Ebru Şallı, formda kalma sırrının dengeli beslenmek ve bol bol hareket etmek olduğunu söylüyor. Şallı bunları yaparken her gün lezzetli Form Plus çaylarından da içerek dengeli beslenme programını tamamlıyor.

Ebru Şallı



Lipton Form Plus… Keyifle forma girin diye!
Favorisi Lipton Form Plus Kiraz Saplı çay olan Şallı, forma girmenin sadece kilo vermek anlamına gelmediğini söylüyor. Şallı "Formda olmak hem ruhen hem de bedenen enerjik olmak, iyi hissetmek ve vücudunuz için uygun bir kiloda kalmayı başarabilmek anlamına geliyor. Bunları başarmak için öncelikle dengeli, yeterli beslenmek ve bol bol hareket etmek, egzersizler yapmak şart. Ancak forma girerken keyif de yapmak istiyorsanız gününüzü Lipton Form Plus çaylarla lezzetlendirebilir, 6 farklı Lipton Form Plus çeşidiyle kendinizi şımartabilirsiniz" diyor.

Ebru Şallı’nın önerdiği bitkisel içerikli Lipton Form Plus günün herhangi bir saatinde, gönül rahatlığıyla ve keyifle tüketiliyor. Lipton Form Plus ailesi kiraz saplı, kayısılı, limonlu, şeftalili, açaili ve sade olmak üzere 6 farklı çeşitten oluşuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER