› 
 › 
Pudra.com 27.07.2011

En beğenilen yaz dizisi

İzleyiciler yaz ekranlarında en çok hangi dizileri tercih ediyor? İşte, “Favori yaz diziniz hangisi?” başlığıyla yapılan anketten çıkan sonuçlar...

İzlesene.com, yaz ekranının en başarılı dizisini takipçilerinin oylarıyla belirledi. “Favori yaz diziniz hangisi?” başlığıyla yapılan ankette 6 bin 844 oy kullanıldı. 2 bin 26 oy alan Zeynep Dörtkardeşler ve Cem Kılıç’ın başrollerini paylaştığı Fox TV dizisi “Dinle Sevgili” anketten birinci çıkarken, hüzünlü bir aşk hikayesini anlatan ve başrollerinde Sermiyan Midyat ile Ebru Cündübeyoğlu’nun oynadığı “Kalbim Seni Seçti” bin 52 oyla ikinci sıraya yerleşti.

En beğenilen yaz dizisi

Dizilerin tekrar yayınlanan bölümleri de İzlesene.com’un anketinde yer buldu. Kanal D’nin iddialı dizisi “Arka Sokaklar” tekrar bölümleriyle 994 oy alarak yaz ekranının üçüncü favori dizisi olurken, geçtiğimiz senelerde yayınlanan ve Perran Kutman’ın rol aldığı “Hayat Bilgisi” 614 oyla dördüncü sıraya yerleşti. ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi “Tövbeler Tövbesi” ise 107 oy alarak listenin son sırasında yer aldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER