› 
 › 
Gazeteport 25.07.2013

En çok kazanan Lady Gaga

Forbes dergisine göre, Lady Gaga, 30 yaş altındaki ünlüler arasında en çok kazanan kişi oldu.

Forbes dergisinin yaptığı araştırmaya göre, Lady Gaga, 30 yaş altındaki ünlüler arasında en çok kazanan kişi oldu. Derginin tahminlerine göre Lady Gaga, geçirdiği ameliyat nedeniyle konser turunun bir bölümünü iptal etmek zorunda kalmasına rağmen, son bir yılda 80 milyon dolar kazandı.

En çok kazanan Lady Gaga

Lady Gaga'nın geçen yıl dördüncü sırada yer aldığı listede ilk sırayı Taylor Swift almıştı. Swift bu yıl 55 milyon dolarlık geliriyle üçüncü sıraya geriledi. Genç şarkıcı Justin Bieber, geçen yıl olduğu gibi bu kez de, 58 milyon dolarlık kazancıyla listenin ikinci sırasında.

Forbes bu listeyi oluşturmak için, müzik ve eğlence dünyasının içindeki menajerler, yapımcılar ve yöneticilerle görüşmeler yapıp sanatçıların 2012 Haziran’ından 2013 Haziran'ına kadar elde ettikleri kazancın bir tahminini yapıyor.

Listede ilk sıraları alan diğer sanatçılar ise, 46 milyon dolarla Calvin Harris ve 43 milyon dolarlık geliriyle Rihanna oldu. Geçen yıl listeye ilk kez giren Adele, 25 milyon dolarlık tahmini geliriyle listede sekizinci sırada yer aldı. Adele, son James Bond filmi Skyfall'da seslendirdiği şarkıyla Oscar ödülü kazanmıştı.

The Hunger Games (Açlık Oyunları) filminin başrol oyuncusu Jennifer Lawrence, 26 milyon dolarlık geliriyle müzik sanatçıları dışında listede en üst sırada yer alan ünlü oldu ve adını yedinci sıraya yazdırdı.

Listede ilk 10'a giren diğer iki isim ise 22'şer milyon dolarlık kazançlarıyla Twilight (Alacakaranlık) oyuncuları Kristen Stewart ve Taylor Lautner oldu.


Etiket: lady gaga, forbes
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER