› 
 › 
Ntvmsnbc 20.12.2011

En güzel yılbaşı CNBC-e'de

Britney Spears ile Lady Gaga konserleri ve Victoria’s Secret Fashion Show ile en güzel yılbaşı yine CNBC-e’de.

Yılın merakla beklenen eğlencesi Victoria’s Secret Fashion Show ile en güzel yılbaşı yine CNBC-e’de. Birbirinden seksi modeler ve şovlarla dolu gösteriyi kaçırmayın, yeni yıla Victoria’nın melekleriyle girin.

En güzel yılbaşı CNBC-e'de

Bu yılın bombası elmas işlemeli sütyen 2.5 milyon dolar değerinde. Üzerinde 3400 parça değerli taş bulunan bu sütyen Londra’daki bir kuyumcunun 500 saatlik el emeğine mal olmuş. Defilede Fantasy Bra adlı bu sütyeni taşıma şerefi Miranda Kerr’in olacak ve gösterinin ardından bebeğini emzirmeye koşan Kerr bu muhteşem sütyeni taşırkenki hislerini “Bir milyon dolar değerinde hissettim. Pardon, iki buçuk milyon dolar” sözleriyle açıklıyor.

PODYUMDA FANTASTİK ESİNTİLER
Bu yılın tasarımlarına süperkahramanlar damgasını vuruyor. Ağır olduğu kadar şık tasarımlarıyla dikkat çeken Victoria’s Secret Fashion Show’un bu yılında fantastik kahramanlarda görmeye alışık olduğumuz tarzda tasarımlar da var. Adriana Lima, Behati Prinsloo, Karlie Kloss ve Lindsay Ellingson’ın pelerinli kostümleri gecenin havasına başka bir renk katıyor.

GECENİN AĞIR TOPLARI
Bu yılın müzik ziyafeti Kanye West and Jay-Z’den gelecek. Ama gecenin asıl sürprizleri Maroon 5 ve Nicki Minaj oldu. Nicki Minaj, sahne şovuyla izleyenleri kendine hayran bırakırken, Maroon 5’ın vokalisti Adam Levine podyumda Victoria’s Secret modellerinden sevgilisi Anne Vyalitsyna’yla birlikte yürüyerek geceye damgasını vurdu.

BİR GECELİK GÖSTERİ İÇİN KOCA BİR YIL ÇALIŞTILAR
Kimi Victoria’s Secret modelleri yeni doğum yapmalarına karşın hamilelik kilolarından çoktan kurtulmayı başarmışlar. Başta Miranda Kerr olmak üzere pek çok Victoria’s Secret modeli bütün bir yıl boyunca bu gösteri için hazırlanıyor. Miranda Kerr, doğum sonrası kendini plates ve yogaya vererek şova hazırlandığını söylerken Adriana Lima’da tüm yıl yaptığı hazırlıkların yanı sıra Ağustos ayında özel bir eğitmen tutarak kendini gösteriye hazırladığını açıklıyor. Kimi kostümler de ağırlığıyla modellere zor anlar yaşattı. Örneğin Alessandra Ambrosio’nun taşıdığı, üzeri 100 binden fazla Swarovski taşıyla kaplı kanatlar 13,5 kg ağırlığındaydı.

Britney Spears ve Lady Gaga ile eller havaya!
Pop müziğin trendlerini belirleyen Britney Spears ve Lady Gaga 2011 yılına damgasını vuran hitleriyle yılın son saatlerinde CNBC-e yılbaşı ekranında.

Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour’un Toronto Air Canada Centre’daki performansı Spears’ın müzik piyasasına “dönüşü” olarak nitelendirilmişti. Beş bölüme ayrılan konserde Spears, her bölümde dansçılarıyla birlikte farklı bir tema üzerinden inanılmaz dans performansları sergileyecek. Ninja dansçılar, Mısır-Hindistan teması dahilinde sahnede yer alacak akrobatlar ve havai fişeklerle görsel bir zenginlik kazanan konsere Nicki Minaj, Sabi ve will.i.am gibi sürpriz konuk sanatçılar da katılacak. Toxic’ten ...Baby One More Time’a, Hold It Against Me’den I'm a Slave 4 U’ya kadar Spears, birbirinden ünlü 20 şarkısı ve şaşırtıcı gösterileriyle yılbaşı gecesi 20:30’da ortamı ısıtacak.

LADY GAGA İLE GERİ SAYIM
Spears’tan sonra CNBC-e’ye konuk olacak isim son dönemin en başarılı kadın pop sanatçıcı Lady Gaga. Lady Gaga’nın Monster Ball Turnesi’nin bu özel HBO kaydı, 63. Emmy Ödülleri’nde En İyi Kurgu dalında ödül kazanmıştı.

Gaga 19 şarkısını, daha önce hiç yapılmamış performanslar, yepyeni kostümler ve kimsenin cesaret edemeyeceği sunumlarla sergileyecek. Kıyafetleri, klipleri, şarkı sözleri, dansları ve attığı her adımla olay yaratan Gaga ile yeni yıla ayakta gireceksiniz.

ROBBIE THE REINDEER (CUMARTESİ 18:00)
Noel Baba’nın kızak geyiklerinden biri olmak için eğitime katılan Robbie’nin hikayesini anlatan üç bölümlük bu özel yılbaşı animasyonu Kristal Ayı ve BAFTA dahil pek çok ödüle layık görülmüş bir yapım. Brigdet Jones, Notting Hill ve Love Actually gibi son 10 yılın en başarılı romantik komedilerine imza atan Richard Curtis’in kaleminden çıkan bu stop-motion animasyon yılbaşı gününüze renk katacak.

18:00 ROBBIE THE REINDEER
20:30 BRITNEY SPEARS KONSERİ
22:00 LADY GAGA KONSERİ
24:00 VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER