› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.12.2014

Engelsiz çorba: Bir iyilik projesi

Gece 24.00'ten sonra bisikletleriyle evsizlere, mültecilere çorba dağıtanlarla karşılaşabilirsiniz. Bu çorbada benim de tuzum olsun diyorsanız engelsizcorba.org sitesini ziyaret edin.

Gece yarısından sonra bisikletleriyle sokağa çıkıyor, sabahın ilk ışıklarına dek pedal çevirerek evsizlere, mültecilere çorba dağıtıyorlar. Caddelerde çorba dağıtımına çıkan ÇorbaAdam ve ÇorbaKadın'lar görürseniz, şaşırmayın. Çünkü hızla çoğalıyorlar.

Engelsiz çorba: Bir iyilik projesi

Engelsiz Pedal Derneği, toplumu ilgilendiren konulara engellilerin de müdahil olmasını, değişim ve dönüşümde onların da "tuzunun bulunmasını" sağlamak amacıyla "EngelsizÇorba" projesini başlattı. Engelli, engelsiz hep birlikte tüm bir gece boyunca ihtiyacı olanlara çorba dağıtarak çok önemli bir adım atıyorlar.

Bu çorbada benim de tuzum bulunsun diyorsanız engelsizcorba.org sitesine girin. Çorba yapabilir, çorba dağıtabilir, ekipman sağlayabilir ya da bisiklet tasarlayabilirsiniz. Belki de sizin aklınızda çok daha hızlı ve güvenilir bir şekilde çorba dağıtmanın mümkün olduğu yeni fikirler vardır. Paylaşın. Bu çorbanın sizin tuzunuza da ihtiyacı var.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER