› 
 › 
08.03.2018

Fark yaratan genç Türk kadınları

Kadınlar dünyayı değiştirebilir diyoruz ve bu sözümüze örnek olacak Modern Türkiye'nin güçlü kadınlarını Pudra.com olarak gururla paylaşıyoruz!

Onlar bizim rengimiz biz farkına vardıkça! Daha renkli ve daha güçlü kadınlara!

Fark yaratan genç Türk kadınları

Kadınlar dünyayı değiştirebilir diyoruz ve bu sözümüze örnek olacak Modern Türkiye'nin genç ve güçlü kadınlarını Pudra.com olarak gururla paylaşıyoruz.

 

Dünya bir kadın önderliğiyle, yeni bir gelecekle tanışacak! Kadınlar dünyayı değiştirebilir diyoruz ve bu sözümüze örnek olacak güçlü kadıları Pudra.com olarak gururla paylaşıyoruz! 📸📽 @elifineisler 🎀😇 #kadınıngücü #pınardemiral #muhsinegezer #güncegözütok #dilarafındıkoğlu #nehirözzengin #yaseminadar #kadin #8mart #8martdünyakadınlargünü #womenday #pudra #pudrabanayeter @guncegozutok @dilarafindikoglu

Pudra.com (@pudracom)'in paylaştığı bir gönderi ()



Pınar Demiral
Mardin'de bulunan Sirkhane Sosyal Sirk ve Sanat Okulu'nun kurucularından Pınar, savaştan etkilenen çocukların yaşadıkları travmayı atlatmalarını amaçlayan bir proje tasarladı. 

Muhsine Gezer
Fransa'da Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 1500 metre finalinde altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu. 

Günce Gözütok
Türk podyumlarında yer edinemediğini düşünerek Amerika'ya giden Günce, Paris Moda Haftası'nda gerçekleşen defilede yürüyen ilk Türk model oldu. 

Dilara Fındıkoğlu
Dilara'nın tasarımları Dünya modasında heyecan yaratıyor. Bir sene içinde Vogue'dan Dazed&Confused'a tüm prestijli dergilerde yer aldı, tasarımları CR Fashion Book'un kapağını süsledi. 

Dilek Livaneli
Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Kumköy İlkokulunda öğretmenlik yapan Dilek Livaneli, Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi'nin seçtiği "dünyada en iyi 50 öğretmen" arasında yer aldı. 

Nehir Özzengin
Yeteneği 4 yaşında keşfedilen 12 yaşındaki Nehir Özzengin, İtalya'nın Napoli kentinde düzenlenen Uluslararası Ischia Piyano Yarışması'nda dünya ikincisi oldu. 

Yasemin Adar
Fransa'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 75 kilo müsabakasında ilk milli dünya şampiyonu güreşçimiz Yasemin Adar oldu. 

İlgili haberlerimiz:


Dünya bir kadın önderliğiyle, yeni bir gelecekle tanışacak!
Kadınlar dünyayı değiştirebilir diyoruz ve bu sözümüze örnek olacak güçlü kadıları Pudra.com olarak gururla paylaşıyoruz! İşte fark yarattan isimler...

​Bizlere değer katan Pudra Meleklerine sevgilerimizle
Her gün yeni mücizeler yaratan her adımda dünyayı güzelleştiren tüm kadınlara Pudra Melekleri'nden mesaj var!

​İsyankar kadın filmleri
Kadının tek tipleştirilmesine, kimliksizleştirilmesine ve varlığının ikinci plana atılmasına karşı çıkan isyankar kadın filmlerini sizler için listeledik.

​İz bırakan Türk kadınları
Pudra.com olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken öncü Türk kadınlarımızı gururla anıyoruz!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER