› 
 › 
Pudra.com 08.03.2012

Femen grubu bugün İstanbul'da eylem yapacak

Yarı çıplak yaptıkları protesto gösteriyle tanınan Ukraynalı feminist grup Femen üyesi kadınlar dün İstanbul'a eylem yapmaya geldi. Bugün İstanbul'da gerçekleştirecekleri eylemin yeri ve zamanı bilinmiyor.

Dün Türkiye'ye gelen Ukraynalı feminist grup Femen’in aktivistleri bugün, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle İstanbul’da bir eylem yapacak. Eylemin yeri ve zamanı konusunda bilgi vermeyen gruba, eylemde kadın polisler eşlik edecek.

Femen grubu bugün İstanbul'da eylem yapacak

Femen aktivistleri Olekssandra Shevchenko, Tayiana Zaterkovna, İana Zhdova ve İnna Shevchenko, dün Astoria Alışveriş Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi, kendilerine sponsor olan ve Femen adıyla iç çamaşırı üreten iç giyim firmasının mağazasını ziyaret etti.

Dünyada, yaptıkları yarı çıplak eylemlerle tanınan Femen üyeleri, “Bizim için kadınların haklarını savunmak en önemli görevdir. Göğüslerimizle sizin kadınlarınızı savunuyoruz” dediler.

Türkiye’de başörtülü kadınların daha çok evlerinde oturduğunu söyleyen aktivistler, “Umarız Türk kadınları da Femen grubunu oluşturup, eylemlerini gerçekleştirecek” diye konuştular.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER