› 
 › 
medyatava 23.09.2011

Geçen sezonun oyuncuları bu sezon hangi dizilerde?

Bir önceki yayın döneminde oynadıkları dizilerdeki rolleriyle hala hafızalarda olan oyuncular, ara vermeden yeni sezonda farklı dizilerle ekrana geliyorlar. İşte, o oyuncular ve dizileri...

ATV'nin yeni dizisi Al Yazmalım'da Cemşit Ateş'i oynayan Barış Falay'ın hâlâ Ezel'deki 'Kerpeten Ali' rolüyle hatırlanması, yine aynı dizide Salih'i oynayan Orhan Alkaya'nın Öyle Bir Geçer Zaman Ki'deki 'Balıkçı Hikmet Karcı' ile hafızalardan çıkmamış olması, Star TV'nin yeni dizisi İffet'te oynayan Deniz Çakır'ın Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' ile özdeşleşmesi, izleyicilerin yeni dizilere adapte olmasını zorlaştırıyor.


Yeni dizilere adaptasyon zorlaşıyor
Bu dönemin en çok ses getiren projelerinden Kanal D'nin 'Kuzey Güney'i benzer bir sorunla karşı karşıya. Dizide Güney'i oynayan Buğra Gülsoy'un, "Fatmagül'ün Suçu Ne?"de ölmüş olmasına rağmen hâlâ konuşuluyor olması, yeni dizinin izleyicilerini ikileme düşürüyor.

Fox TV'deki Bez Bebek'ten aşina olduğumuz Evrim Akın'ın ATV'deki 'Alemin Kralı'nda Jülide'yi oynaması, bu konudaki bir başka örnek. Aynı dizide Aslan'ı oynayan Şafak Sezer'i izleyiciler Türk Malı'ndaki Erman Kuzu ile hatırlıyor. ATV'deki Reis'te oynayan Mehmet Akif Alakurt'un 'Adanalı' ile akıllarda yer etmesi, aynı kanaldaki Seni Bana Yazmışlar'ın Mehmet'inin Küçük Kadınlar'daki Ali ile unutulmaması ve Star TV'nin yeni projesi Anneler ile Kızları'nın Defne'sinin Hanımın Çiftliği'ndeki Halide ile hatırlanması da izleyicinin kafasını karıştırıyor.

Dizi sektöründe oyunculuk başarısı, oyuncunun bir önceki projesini unutturmasıyla ölçülür çoğu zaman... Diziler arası sık geçiş yapan ve yüzünü eskitme ihtiyacı hissetmeyenler sadece projeye değil, izleyiciye de en büyük haksızlığı yapıyor. Bu durumda eskiyi kafasından silemeyen izleyici yeni diziye bir türlü konsantre olamıyor. Hanımın Çiftliği'nde Kemal olarak izlediğimiz Caner Cindoruk, Star TV'de Nadir olarak karşımıza çıksa da akılda; 'Bu bizim çifliğin Kemal'i' olarak kalacak gibi... Show TV'de başlayan Sensiz Olmaz'ın Feryal'i Nurgül Yeşilçay Aşk ve Ceza ile, TRT 1'deki Mazi Kalbimde Yaradır'da oynayan Selçuk Yöntem Aşk-ı Memnu'daki Adnan Bey ile, Bizim Yenge'nin Filiz'i Şebnem Bozoklu, Canım Ailem'in Meliha'sı ve Tövbeler Tövbesi'nin Bahtiyar'ı Caner Özyurtlu Bizim Yenge'de Fatih rolüyle (iki dizi de devam ediyor) hatırlanacak. Oyuncular yüzlerini eskitme ihtiyacı hissetmedikleri müddetçe de izleyicilerin kafası karışacak gibi görünüyor...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER