› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.09.2014

George Clooney ve Amal Alamuddin düğününün ilk fotoğrafları

27 Eylül'de Venedik'te evlenen George Clooney ve Amal Alamuddin'in düğünlerinden ilk görüntüler yayınlandı. Düğüne dair detaylar Pudra.com'da.

Ünlü oyuncu George Clooney'nin 27 Eylül’de Venedik’te Amal Alamuddin ile evlenmesinin ardından çiftin hemen her saniyesini merakla takip eder olduk. İşte şimdi de törenden ilk kareler yayınlandı. 30 dk süren geleneksel yemin töreninden sonra çift aileleri ve arkadaşlarıyla kutlama yaptılar. İtalya’nın tarihi Aman Canal Grande Venedik yapısının yaldızlı salonunda yapılan törende yaklaşık 100 konuk vardı.

George Clooney ve Amal Alamuddin düğününün ilk fotoğrafları

george clooney dugun toren gelinlik people dergiYeni evli çiftin düğünlerine dair fotoğraflar, PEOPLE dergisinin 1 Ekim’de çıkacak dergisinde yayınlanacak. Düğüne dair ilk fotoğraf derginin kapağında yer alıyor. George Clooney Giorgio Armani’nin Made to Measure koleksiyonundan, kaşmir siyah bir smokin, düz beyaz gömlek ve siyah papyon tercih etmiş. Ayrıca Amal Alamuddin’in hediyesi olan, üzerinde Arapça George yazan kol düğmelerini kullanmış. Armani PEOPLE dergisine “Bir yıldızın hayatındaki en önemli rol olan damatlık için, onu giydirmek bir ayrıcalık ve zevkti” dedi.
Tabii ki hiçbir şey Amal Alamuddin’in Oscar de la Renta gelinliğini gölgede bırakamaz. Fransız danteli üzerinde, el işlemesi inci detayları ve omuzlarında biten yakasıyla gelinlik oldukça göz alıcı.

Düğün için Venedik’i seçmeleriyle ilgili olarak George Clooney “Burası dünyanın en romantik şehri. Biz İtalya’da tanıştık. Burada bir evimiz var ve evlenmek istediğimiz yerin burası olduğunu biliyorduk” dedi.

hello george cloonet amal dugun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER