› 
 › 
13.04.2020

Gizia'dan sağlık çalışanlarına maske desteği

Türk modasının dünya çapında güçlü markası Gizia, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği işbirliğiyle corona virüs ile mücadele için maske üretimine başladı

Türkiye ve dünyada ulaşılabilir lüks kavramının öncülerinden olan GIZIA, küresel pandemiyi aşmak için devam eden sağlık mücadelesine destek vererek, maske üretimine başladı.
 
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncüğünde, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) işbirliği ile T.C. Sağlık Bakanlığı’na teslim etmek üzere hazırlanan maskeler, gönüllü Gizia çalışanlarının sosyal izolasyonu sağlanarak hazırlanıyor.
 
Gizia Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kutlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ““Gizia olarak, içinde bulunduğumuz zor günlerde büyük fedakarlıklarla mücadele eden kıymetli sağlık çalışanlarımıza destek olmak amacıyla üretim bandımızı T.C. Sağlık Bakanlığımıza tahsis ettik. Gönüllü çalışanlarımızın sosyal izolasyonunu sağlayarak oluşturduğumuz üretim bandımızda maske üretimine başladık. Hakları ödenmeyecek sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2