› 
 › 
Pudra.com 09.09.2011

Günseli Kato'dan "Umut Yıldızı"

Atasay Mücevherat ve Günseli Kato işbirliği ile hazırlanan “Umut Yıldızı”, 8 Eylül-30 Kasım tarihlerinde “Stars Of İstanbul-İstanbul’un Yıldızları” açık hava sergisinde ziyaretçileriyle buluşacak

Minyatür sanatçısı Günseli Kato, UNICEF Türkiye yararına, Türkiye’nin en büyük çok amaçlı açık hava sanat etkinliği olarak düzenlenecek olan “Stars of İstanbul-İstanbul’un Yıldızları” sosyal sorumluluk projesi’nde yer alacak Atasay için “Umut Yıldızı”nı tasarlıyor.

Günseli Kato'dan

İstanbul’da doğup dünyayı saracak olan örnek projeye Günseli Kato’nun tasarladığı “Umut Yıldız”ı ile katılacak olan Atasay’ın yıldızı, 8 Eylül-30 Kasım tarihleri arasında ziyaretçileri ile buluşacak. İstanbul’un en önemli noktalarını yüzlerce yıldız ile donatacak olan açık hava sergisinden elde edilecek gelir ile çocukların geleceği parlayacak.

Günseli Kato tasarımıyla “Umut Yıldızı”
Günseli Kato, altının köklü tarihine yön veren ve Türkiye’de altın denince akla gelen ilk marka olan Atasay için tasarlayacağı “Umut Yıldızı”nın atölye çalışmalarına başladı.

Kato, Stars Of İstanbul projesi kapsamında Atasay ile olan işbirliğine bakış açısını anlatırken ilk sıraya altın sevgisini koyduğunu belirterek şunları söyledi: “Benim rengim altın. Altın güneşin rengidir. Güneş de hayat demektir. Bu nedenle altın, tarih boyunca kutsanmış bir elementtir. Altına tarih boyunca yüklenmiş o kadar çok anlam var ki. Atasay köklü tarihi ile yıllardır milyonları altınla buluşturmuş ve Türk insanının en mutlu anlarına tanıklık etmiş özel bir marka. Bu nedenle bu projede Atasay ismini duyduğumda çok heyecanlandım ve çalışmaktan mutluluk duydum.”

“Umut Yıldızı” çocuklar için ışık saçıyor
“Umut Yıldızı”, Stars of İstanbul Projesi’nde, ışığın ve yaşamın simgesi olarak konumlandırılıyor. Bugüne kadar eserlerinde en çok kullandığı malzemenin “altın” olduğunu belirten Kato, Atasay’ın Umut Yıldızı’nda, mor ve mavi arasında büyülü bir tona sahip olan Lapis rengine boyanmış yıldız üzerine altın varaktan külçe altınlar kondurduğunu ve böylece etkileyici ve mucizevi bir doku oluştuğunu söyledi.

8 Eylül günü İstanbul Kongre Merkezi’nde açılışı yapılacak olan “Stars of İstanbul-İstanbul’un Yıldızları” sergisi, 30 Kasım 2011 tarihinde UNICEF Türkiye yararına düzenlenen bir müzayede ile son bulacak. Çocuklara parlak bir gelecek sağlama hedefiyle yola çıkan bir sosyal sorumluluk projesi olan “Stars of İstanbul” Projesi kapsamında, açık artırma usulü ile satışa sunulacak olan yıldızların geliri ise UNICEF Türkiye’ye bağışlanacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER