› 
 › 
Habertürk 07.06.2011

Hadise'nin saçlarının sırrı

Saçlarının güzelliğiyle dikkat çeken ünlü popçu Hadise, saç bakım sırrını açıkladı. Ancak bu bakım yöntemine uzmanlar karşı çıktı. İşte Hadise'nin sırrı...

Hadise'nin saç bakım sırrı hadise çıkarır! Gür ve parlak saçlarıyla dikkat çeken ve gittiği her yerde özellikle kadın hayranlarının iltifatlarıyla karşılaşan güzel popçunun, saçlarının güzelliğinin sırrı az yıkamasıymış. Hadise'nin saçlarını 10 günde bir yıkadığı öğrenildi. Bu durumu inkar etmeyen ünlü şarkıcı konuyla ilgili olarak, "Saçları yıkamak, ardından da fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de az yıkıyorum" diyor.

Hadise'nin saçlarının sırrı

Habertürk hafta sonu eklerinde 'Berber Muhabbeti' köşesini hazırlayan usta berber Şükrü Dudu, Hadise'nin saçlarını uzun süre yıkamamasının doğru olmadığını söyledi. Dudu, "Uzun süre yıkamamak saçları korumaz. Saçları gün aşırı yıkamak lazım" dedi.

Dermatoloji uzmanı Dr. Gül Yıldırım ise "Saçın seyrek yıkanması kepek oluşumunu artırır, deri hijyeni açısından da uygun değildir. En uygunu saçı 2-3 günde bir yıkamaktır" diye konuştu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER