› 
 › 
Pudra.com 19.03.2014

Hollywood selfie’sinin perde arkası

Bu yıl Oscar gecesine damgasını vuran ve selfie çılgınlığının yayılmasına neden olan fotoğrafın perde arkasını Samsung yetkilisi açıkladı.

Samsung Pazarlama Departmanı Yöneticisi Todd Pendleton, bu yıl Oscar töreninde tweet rekoru kıran Hollywood selfie’sine markanın nasıl dahil olduğunu anlattı.

Hollywood selfie’sinin perde arkası

MediaCat'te yer alan habere göre, Pendleton California’da gerçekleşen Tranformation Conference’ta yaptığı konuşmada, fikrin en başta Ellen DeGeneres ve Merly Streep’in yer aldığı bir selfie’den ibaret olduğunu ancak sonradan kalabalıklaştığını söyledi.

Pendleton projeyi, “Fotoğrafa baktığınızda, herkesin gerçekten de çok neşeli olduğunu görüyorsunuz. İşte bu mutluluk diğer insanlara da temas etti. Peki, bu anı alıp bir pazarlama hamlesinden öteye nasıl taşıdık? Ertesi sabah duştayken aklıma bir fikir geldi: yüklüce bir bağış yapmak. Patronumu aradım ve fikri o da kabul etti. Ardından Ellen’ı aradık ve onların da ekibi projeye onay verdi. Bunlar 15 dakika içinde oldu” diyerek anlattı.

Marka DeGeneres’ın destek verdiği iki hayır kurumuna-St. Jude Children’s Research Hospital ve Humane Society- 3 milyon dolar bağışta bulundu. Pendleton sözlerine, “Bunlar bizim DNA’mızda var. Bu tip anlar bizi bir ürün olmanın ötesine taşıyarak herkese ulaşmamızı sağlıyor” diyerek son verdi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER