› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.01.2012

İngiltere'nin Eurovision adayı Adele

Türkiye'nin Can Bonomo'yla katılacağı 57. Eurovision Şarkı Yarışması'na İngiltere'nin dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele'i göndereceğinin duyulması sosyal medyada deprem etkisi yarattı.

Bu yıl 57'ncisi düzenlenecek olan Eurovision Şarkı Yarışması'na İngiltere'nin dünyaca ünlü şarkıcı Adele'i göndereceği konuşuluyor.

İngiltere'nin Eurovision adayı Adele

Eurovision'a Adele'in katılacağı haberinin yayılmasıyla yarışmada Türkiye'yi temsil edecek Can Bonomo Twitter'dan şu yorumu yaptı:

"Eurovision heyecanını atlatamamışken bir de Adele ile tanışacağımı öğrenmem, Bakü'ye gidemeden kalpten gider miyim diye düşündürüyor."

İngiltere'nin Eurovision adayının Adele olduğu iddiası Twitter'ın Türkiye sayfasında "İngiltere Eurovision" başlığıyla "trending topic" oldu. İşte konuyla ilgili Twitter'da yapılan yorumların bazıları:

Niyans: İngiltere eurovision icin Adele'i gonderecegini aciklamis. Neyse onemli olan katilmakti.

mavichevrolet: İngiltere Eurovision'a Adele ile katılacak bu demektir ki seneye Eurovision Londra'da düzenlenecek of nasıl zekiyim :)

zzeynepeceozen: İngiltere Eurovision icin Adele'yi gonderdigini aciklamis,“12 points goes to England“ seslerini duyar gibiyim

zfrylmz: İngiltere Eurovision adayının Adele olduğunu açıkladıktan sonra artık yarışma düzenlemenin de bir anlamı kalmamış oldu. Kazanan belli.

phukalemon buki: ingiltere eurovision'a adele'i gönderiyormuş resmen adaletsizlik bu bence bülent ersoyu göndersek anca kapışırlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER