› 
 › 
Gazeteport 29.01.2014

İşte Jennifer Lopez'in güzellik sırrı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Glamour dergisine verdiği röportajda güzellik sırlarından ve ilişkisinden bahsetti.

Pop müziğin sevilen isimlerinden Jennifer Lopez, Glamour dergisi için objektif karşısına geçti.

İşte Jennifer Lopez'in güzellik sırrı

Dergiye verdiği güzel pozların yanı sıra soruları da samimiyetle yanıtlayan Lopez, 44 yaşında hala muhteşem görünmesi ve ilişkisi hakkında konuştu.

Lopez, her zaman formda olmasını sert disiplinine ve bir kutu dondurmayı bitirememe kabiliyetine borçlu olduğunu söyledi. "Bir kutu dondurma yesem kusarım. Bana kendimi iyi hissettirmiyor" diyen Lopez, yeme alışkanlığının artık bir yaşam biçimi haline geldiğini anlattı.

Bir kutu dondurmayı bitirememesi, yemek konusunda da en az egzersiz yapmak kadar sert bir disiplini olduğunu ortaya koyan Lopez, kendinden 18 yaş genç sevgilisi Casper Smart ile devam eden ilişkisinden de bahsetti.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Lopez, mükemmel ilişkinin sırrını bulduğunu söyledi. Tam anlamıyla doğru olmadığını hissettiği zaman o ilişkiden uzaklaşmayı zamanla öğrendiğini kaydeden Lopez, biraz kaostan hoşlandığını ama ilişkilerinde düzen ve güvenlik aradığını ekledi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER