› 
 › 
Pudra.com 27.07.2011

"İyi geceler meleğim"

27 yaşında hayatını kaybeden ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'u cenaze töreni dün yapıldı. Törene baba Mitch Winehouse'un duygusal sözleri damgasını vurdu.

Cumartesi günü 27 yaşında hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un cenaze töreni sadece ailesi ve yakın arkadaşlarının katılımıyla Londra’nın kuzeyindeki Edgwarebury Mezarlığı'nda yapıldı.


Yahudi inancına göre düzenlenen ve yaklaşık 400 kişinin katıldığı törende Amy Winehouse'un babası Mitch Winehouse, “İyi geceler meleğim, iyi uyu. Annen ve baban seni sonsuza kadar çok sevecek” şeklinde bir konuşma yaptı.

Cenaze töreninde Mark Ronson, televizyon yıldızı Kelly Osbourne gibi ünlü kişiler de yer aldı. Hırsızlık suçu nedeniyle hapiste olan Winehouse’un eski kocası Blake Fielder-Civil’in törene katılmasına izin verilmezken iki hafta önce ayrıldığı erkek arkadaşı Reg Traviss, törene katılarak, Winehouse’ın ailesiyle birlikte oturdu. Törene katılan bazı kadınlar, saçlarını Amy Winehouse gibi kabarık şekilde topladı. Törende yıldızın fotoğrafları da yakınlarına dağıtıldı.

Törenin ardından Amy Winehouse’un cesedi, Golders Green’deki bir sinagogda yakıldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER