› 
 › 
Pudra.com 12.04.2012

Kadınlar alışveriş için St. Petersburg’a gidiyor

Rusya’ya vize kalktı, kadınlar Moskova’ya koştu! Eskiden iş amaçlı gidilen yere, kadınlar artık alışveriş için gidiyor.

Rusya ve Türkiye arasında vizelerin kalkmasının ardından tam bir yıl doldu. Vizesiz geçen ilk bir yılı değerlendiren Tatilsepeti.com Yönetici Ortağı Kaan Karayal, Rusya ziyaretlerinde geçtiğimiz yıla göre yüzde 60 oranında bir artış gerçekleştiğini açıkladı. Rusya ziyareti için en çok sonbahar ve kış aylarının tercih edildiğini söyleyen Karayal, özellikle kadın turistlerde yüzde 85 oranında bir artış olduğuna dikkat çekti. Karayal, geçtiğimiz yıllarda kadınların Rusya’ya daha çok fuar ziyareti gibi iş amaçlı olarak gittiğini ve en çok Moskova’yı ziyaret ettiğini, bu yıl ise St. Petersburg’a alışveriş amaçlı giden kadınların sayısının arttığını bildirdi.

Kadınlar alışveriş için St. Petersburg’a gidiyor

Kadınlar alışverişte, erkekler eğlencede ortalama 3.500 TL harcıyor!
Rusya’ya giden Türkler ortalama 3 gün kalıyor ve bu süre zarfında yaklaşık 3.000 ila 3.500 TL arasında harcama yapıyor. Kadınlar bu harcamalarının büyük çoğunluğunu alışverişe ayırırken, Rusya’ya giden erkekler ise iş dışındaki vakitlerini eğlenerek geçirmeyi tercih ediyorlar. Alışveriş harcamalarından sonra kültürel gezilere de önem veren kadınların en çok ziyaret ettiği yerler arasında Kızıl Meydan, Kremlin Sarayı gibi önemli yerler başta geliyor.

Rusya’ya iş amaçlı giden erkekler, işten arta kalan vakitlerinde eğlenmeyi tercih ederken, kadınlar daha çok kültürel gezilere katılmayı tercih ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER