› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.03.2017

Biz kadınlar ne isteriz?

Aslında hiç abartıldığı gibi değildir isteklerimiz, samimiyetle paylaşmak, konuşmak, gülmek ve dostluktur aradığımız. Kadınların istediği 10 şey Pudra'da!

"Kadınlar ne ister?" bu sorunun üzerine çok konuşulur, kitaplar yazılır, filmler çekilir, espriler yapılır. Peki gerçekten biz mi bu kadar anlaşılmaz varlıklarız, yoksa sorun anlamaya çalışmak için çaba sarf etmeyenlerde mi? Çok insani ve temel şeylerden oluşur isteklerimiz, başında sevmek ve sevilmek vardır, bunun eksikliğinde oluşan boşluğuysa maddi şeylerle doldurmaya çalışırız. Bu ayakkabıları sevmediğimiz anlamına gelmiyor tabi, ayakkabılar konunun dışında. Pudra.com olarak kadınları anlamayı kolaylaştıracak 10 maddeyi sizin için yazdık. "Gerçekten de öyle!" dediğiniz bir yazı sizi bekliyor.

Biz kadınlar ne isteriz?

İşte biz kadınları istediği 10 şey;
 
  • Paylaşmak isteriz
Güzelliklerin paylaştıkça bereketlendiğini, hüznün paylaştıkça azaldığını, sorunların paylaştıkça çözüme ulaştığını biliriz. Sevgimizi gösterdikçe çoğaldığını görürüz. Sadece sevgiyi de değil, yemek tariflerini, makyaj tüyolarını, kitap önerilerini, anne çocuk ilişkilerini ya da pratik bilgileri de paylaşmak isteriz. Paylaşmak olsun da, biz bir şeyler buluruz.
 
  • Soru sormak isteriz 
Üzerimizdeki kıyafeti gösterir "Bu bununla olmuş mu?" deriz. Akşama ne yemek yapsam?", "Saçımı bu renge mi boyatsam?" diye sorarız. Hatta kurduğumuz her cümlenin arkasından "Sen ne düşünüyorsun?" demeden duramayız. Yani illa bir şey sorarız, hep sorarız, sor sor bitiremeyiz.
 
  • Önemsenmek isteriz
Sarıp sarmalamayı severiz ve tabii kucaklanmayı da bekleriz. Sevdiklerimizin desteğini hissetmek ve onlara gözümüz kapalı güvenmek isteriz. Doğruya doğru, bizi değerli hissettirecek her şeyden mutlu oluruz. İnce düşünülmüş sözler veya jestler bekleriz. Önemsenmek sadece maddi şeylerle değil, içten gelen her şey yüzümüzü güldürür. Sabah içten bir gülümseme, bugün nasılsın diye sorulma ya da kocaman bir sarılma... Aradığımız sadece özel hissetmektir. 
 
  • Konuşmak isteriz
Her şeyi enine boyuna detaylıca konuşmayı, netleştirmeyi severiz. Bir konuya her açıdan bakarız, mevzuyu ölçer biçer, tartar, tartışırız. Biz kadınlar iletişimi böyle kurarız. Kavgada da aşkta da, üzüntüde de kendimizi ifade etmeyi, duygularımızı anlatmayı severiz. Günün her saati konuşacak birileri olsun yeter, sessizlik bize göre değil. 
 
  • Sevdiklerimiz bir tık uzağımızda olsun isteriz
Öyle ayda yılda bir değil, sıkılınca, bunalınca, kızınca, üzülünce, en başta da mutlu olunca bir tıkla, bir telefonla sevdiklerimize ulaşmak isteriz. Yazınca cevap almayı, saatlerce dertleşmeyi severiz. 
 
  • Üretmek isteriz
Biz kadınlar üretmeden duramayız. Üretkenlik doğamızda var. Devamlı yeni bir konu bulur, üretiriz. Yeni fikirler, hayatı kolaylaştıran pratik çözümler, yeni bir tarif ya da bir kazak örmek, hiç fark etmez. Üretmediğimiz an mutsuz oluruz.
 
  • Gülmek isteriz
Hayat zor olsa da, eğlenceli yanını görmeyi severiz. "Aman bir çay koyalım" ya da "Boşver, bir kahve içelim" deriz. Zaman zaman hayatı tiye alırız, patlatırız bir kahkaha, unuturuz sıkıntıları. Bizi güldüren arkadaşlarımıza sıkı sıkı sarılırız. Birlikte geliriz sıkıntıların üstesinden. 
 
  • Yardımcı olmak isteriz
Fikir vermek, çözüm bulmak, mutlu etmek isteriz. Hasta biri varsa, hemen zencefilli bir çay yapar, üzgün biri varsa hayatın güzel yanlarına anlatır, kafası karışık arkadaşımıza hemen durumun eksileri ve artılarını listeleyen bir konuşma yaparız. Yardım etmek ruhumuza iyi gelir. 
 
  • Kalıcı dostluklar isteriz
Kız arkadaşlarımızla hayatı paylaşırız. Birbirimizi destekler, varlığımızla birbirimize güç verir, umut oluruz. Birbirimizi anlar, konuşmadan bakışlarla iletişim kurarız. "Bu elbise olmuş mu?" deyince işin doğrusunu söyler, rehberlik eder. Yeri gelince "Yanlış yaptın", yeri gelince "Arkandayım" der. İçtendir, gerçektir; biliriz, hissederiz. 
 
  • Sadece bize ait farklı bir dünya isteriz
Bazen ihtiyacımız olan tek şey sadece bize ait bir dünyadır. Hayatı paylaşabileceğimiz, kafamıza takılanları sorabileceğimiz, bir tık uzağımızda saatlerce konuşacak arkadaşlarımızın olduğu, güldüğümüz, ilham aldığımız ve ilham olduğumuz, kalıcı dostluklar kurduğumuz bir dünya bize iyi gelir. Bu kızkıza dünya Pudra sayesinde avucumuzun içinde. Samimi sohbeti hiç bitmeyen, fikir alıp verebileceğimiz, harika paylaşımlarla çok keyifli, bol gülmeli Pudra Dünyası'nı keşfetmediysen, biz kadınların ne istediğini henüz anlamış sayılmazsın.  

Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'ya sen de gel!
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra
Biz kadınlar ne isteriz?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER