› 
 › 
Pudra.com 13.08.2012

Karaköy Güllüoğlu "GDO'ya hayır" dedi

Karaköy Güllüoğlu, ülkemize gıda amaçlı 29 GDO’nun girmesi için başvuruda bulunan TGDF ile ilişkisini kesme kararı aldı. Bu kararından dolayı Karaköy Güllüoğlu'nu tebrik etmek ve destek vermek için siz de Facebook sayfalarını ziyaret edin.

Güllüoğlu markasının yaratıcısı Nadir Güllü'nün kurduğu Karaköy Güllüoğlu, ülkemize gıda amaçlı 29 GDO’nun girmesi için başvuruda bulunan TGDF ile ilişkisini kesme kararı aldı. Bu kararı duyuran Greenpeace, GDO başvurularına ilişkin ilk gerçek tepkiyi gösteren Karaköy Güllüoğlu’nu kutlayarak, herkesi Karaköy Güllüoğlu Facebook sayfasını ziyaret ederek, bu davranışlarından dolayı onları tebrik etmeye davet ediyor.

Karaköy Güllüoğlu

Karaköy Güllüoğlu, TGDF’nin bir bileşeni olan Şekerli Mamül Sanayicileri Derneği’ne (Şemad) yaptığı üyeliklerinin düşürülmesi başvurusunda aşağıdaki noktaların altını çiziyor:

  • İki asırlık tarihi firma olarak bizim için en başta tüketici sağlığı ön plandadır.
  • Tüketici sağlığını hiçe sayan hiçbir kurum ile işbirliği yapmak saygın kimliğimize yakışmaz.
  • Ürünlerimiz hiçbir şekilde GDO içermemektedir. Aksine piyasada glikoz şurubunu önlemek için yıllarca emek verip ARGE’sini yaptığımız İnvert şeker kullanmaktayız.
  • Dernek olmanın ana prensiplerinden birisi de kamu yararına işler yapmaktır. Gördüğümüz kadarıyla Şemad Derneği bu durumda ticari düşünmektedir. Dernek ilkesinden sapmıştır.


İki asırlık tarihi boyunca tüketici sağlığını ön planda tuttuğunu söyleyen firma, ürünlerinde hiçbir zaman GDO’lu ürün kullanılmadığını, bundan sonra da kullanılmayacağını duyurdu.

Biz de Pudra.com olarak Karaköy Güllüoğlu’nu tebrik ediyor ve bu örnek davranışın diğer markalara da ilham vermesini umuyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER